Άσχημα νέα για την οικογένεια της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη

Η ανάρτηση στο twitter - "Είμαι σχεδόν 49 και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για την οικογένεια της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη

To 2021, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, δεν είναι ούτε και για τον Άδωνι Γεωργιάδη μια τυχερή χρονιά. Πριν από λίγο καιρό όλοι θυμόμαστε πως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ εχθές έκανε γνωστό πως νοσεί από κορωνοϊό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης είναι πλήρως εμβολιασμένος και όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter θα μπει σε καραντίνα και θα εργάζεται μέσω Διαδικτύου.

Η ανάρτηση του Άδωνι

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ενδεχομένως, μετά από την αποκάλυψη αυτή θα πρέπει να εξεταστεί και η σύζυγος του Ευγενία Μανωλίδου όπως και τα παιδιά αυτών.

Ποιος είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Νοεμβρίου του 1972. Κατάγεται από το Αμύνταιο της Φλώρινας και μεγάλωσε στην Εκάλη της Αθήνας.

Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο και στο Λύκειο της Νέας Ερυθραίας, και αργότερα στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκεί οργανώθηκε αρχικά στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και έπειτα στους «Νέους Ορίζοντες», την οργάνωση νεολαίας της Πολιτικής Ανοιξης.

Τον Μάρτιο του 1992 ήταν μέλος της ομάδας «Πρωτοβουλία για την Προστασία της Ελληνικής Ιστορίας» (ΠΠΕΙ) που προκάλεσε τη σύγκληση φοιτητικής συνέλευσης για το Μακεδονικό. Ο Γεωργιάδης ήταν κεντρικός ομιλητής της ομάδας, που διακίνησε ένα φυλλάδιο με βιβλιογραφικές αναφορές σε υποστηρικτές της δικτατορίας και αρχαίους Έλληνες συγγραφείς.

Το 1990 απεβίωσε ο πατέρας του και ιδρυτής των εκδόσεων Γεωργιάδη, Αθανάσιος Γεωργιάδης, και το έργο του ανέλαβε για τα επόμενα τρία χρόνια η μητέρα του, Παρασκευή Βλασσοπούλου. Όταν το 1993 απεβίωσε η μητέρα του, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγινε επικεφαλής των εκδόσεων. Από τότε είναι και διευθυντής των περιοδικών «Ελλήνων Ιστορία» και «Ελληνική Αγωγή». To 1994 ίδρυσε το Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών «Ελληνική Αγωγή» με σκοπό την διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών. Το 1998, σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Κώστα Χούντα, διηύθυνε τον ραδιοφωνικό σταθμό «Ηρόδοτος 107,4».

Αργότερα, συνεργάστηκε με τηλεοπτικούς σταθμούς παρουσιάζοντας τις εκπομπές «Ελληνική Αγωγή» στον Blue Sky και «Ελλήνων Έγερσις» αρχικά στον Τηλεάστυ και έπειτα στο Kontra Channel, με αντικείμενο τον πολιτικό σχολιασμό και την προώθηση βιβλίων του, κυρίως ιστορικού και φιλολογικού περιεχόμενου. Τα βιβλιοπωλεία των εκδόσεων Γεωργιάδη έχουν αποτελέσει επανειλημμένα στόχο εμπρηστικών και τρομοκρατικών επιθέσεων.

Τον Νοέμβριο του 2017 και ύστερα από τη τηλεοπτική προώθηση «νανογιλέκων», όπως χαρακτηρίστηκαν, μέσω της εκπομπής του, προβλήθηκαν ανυπόστατοι ισχυρισμοί για υποτιθέμενες θεραπευτικές ιδιότητες. Ο Άδωνις Γεωγιάδης βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής από μερίδα του τύπου για ψευδοεπιστημονικούς ισχυρισμούς με σκοπό τη παραπλάνηση των τηλεθεατών. Λίγες ημέρες μετά ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τις τηλεπωλήσεις.

Στις 22 Ιουνίου 2009 παντρεύτηκε την Ευγενία Μανωλίδου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους.