Τέλος εποχής για τον Sin Boy - Πέταξε από πάνω του το κόκκινο μαλλί

Αδιανόητη αλλαγή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος εποχής για τον Sin Boy - Πέταξε από πάνω του το κόκκινο μαλλί

O Sin Boy, έγινε ευρέως γνωστός, όταν το 2017 υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει viral, ενώ τα τραγούδια του σημείωναν τεράστια επιτυχία με το όνομα του να ακούγεται παντού.

Ποια είναι όμως η ιστορία του; Στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 κυκλοφόρησε το σινγκλ “Gigi”, με την επίσης αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Ρίνα, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι Mama, με τους Υποχθόνιο, MadClip και iLLEOo, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ οι παρωδίες του τραγουδιού είναι επίσης επιτυχημένες. Το κομμάτι έφτασε τις 34 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε δύο μήνες, παρόλο που είχε προκαλέσει αντιδράσεις από μια μερίδα ατόμων.

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τις 21 Ιουνίου 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι Sientelo, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες και μπαίνοντας στις τάσεις.

Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2019, ανακοίνωσε με ανάρτησή του ότι αλλάζει το ψευδώνυμό του από Sin Boy σε Lil Jesus, ακύρωσε όλες τις συναυλίες του και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν. Κατήγγειλε μάλιστα και κατηγόρησε τους Ιλλουμινάτι, τη μουσική βιομηχανία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη κ.α. και αποχώρησε από τη δισκογραφική εταιρία Minos EMI.

Έτσι είναι σήμερα ο Sin Boy, έχοντας αλλάξει το χρώμα των μαλλιών του

Ο Sin Boy όπως φαίνεται αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών του και να γυρίσει σελίδα στα επαγγελματικά του και όχι μόνο, αφού από την αρχή της καριέρας του ο τράπερ αγαπήθηκε κυρίως από τα νέα παιδιά, έχοντας κόκκινο χρώμα.

Με τον ίδιο πλέον να κρατάει πιο χαμηλό προφίλ από τα media, είναι καθημερινός χρήστης του Instagram, όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές του. Έτσι, πρόσφατα αποκάλυψε πως αποφάσισε να αλλάξει εντελώς τα μαλλιά του σε χρώμα, αφού το μήκος δεν το αποχωρίζεται.

Sin Boy αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών του

TAGS