Δείτε πως είναι σήμερα στα 53 της η "Μελίτα" από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε πως είναι σήμερα στα 53 της η

Με αφορμή την χθεσινή πρεμιέρα των επαναλήψεων της αγαπημένης σειράς "Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη" στον ΑΝΤ1 - δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης έκανε - αποφασίσαμε να... ψάξουμε να βρούμε τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές και θα πάθετε πλάκα αν δείτε πως είναι στα 53 της η πρωταγωνίστρια, Φαίη Κοκκινοπούλου.

Ποια είναι η Φαίη Κοκκινοπούλου που ενσάρκωσε τον χαρακτήρα της Μελίτας στους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη

Έχει καταγωγή από τη Φωκίδα και από τον Πρίγκηπο της Τουρκίας, από τον πατέρα και τη μητέρα της αντίστοιχα. Το 1988 αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, ενώ το 1989 πρωτοεμφανίστηκε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης με το έργο "Πειρασμός" του Γρηγορίου Ξενόπουλου. Έχει πρωταγωνιστήσει στην κωμική σειρά του ANT1 Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη, ενώ έχει συμμετάσχει σε αυτοτελή επεισόδια της αστυνομικής σειράς Τμήμα Ηθών, Αξιότιμοι Κύριοι και Βαρβαρότητες, μεταξύ άλλων.

Το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο "Η εξαπάτηση και άλλες μικροσκοπικές ιστορίες", εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2015. Διατηρούσε σχέση με τον ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο για 25 χρόνια, με τον οποίο το 1999 απέκτησαν έναν γιο, τον Σπύρο Καφετζόπουλο.

Πως είναι σήμερα

Η αλήθεια είναι πως... δεν πέρασε χρόνος από πάνω της!

Πως είναι σήμερα Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη

Φαίη Κοκκινοπούλου