Χαρές στο σπίτι του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της Πωλίνας

Ο γιος τους, Παντελής, γιορτάζει το όνομα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στο σπίτι του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της Πωλίνας

Την ονομαστική του εορτή γιορτάζει σήμερα ο Παντελής Παντελίδης, που πλέον υπάρχουν δύο με το συγκεκριμένο όνομα και επίθετο στην οικογένεια, τόσο ο σπουδαίος αδικοχαμένος τραγουδιστής όσο και ο ανιψιός του.

Ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η σύζυγός του Πωλίνα Φιλίππου πριν μερικές ημέρες βάφτισαν τον γιο τους και του έδωσαν το όνομα του για να τιμήσουν φυσικά την μνήμη του.

Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του.

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: “Χρόνια πολλά, Παντέλω μου!”.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου Παντελίδη για την ονομαστική εορτή του γιου του

Χαρές στο σπίτι του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της Πωλίνας

Οι πρώτες δηλώσεις για την βάφτιση του παιδιού τους

«Είμαστε όλη τη μέρα του τρελού. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά τα τακτοποίησα όλα για τη βάφτιση, τα κατάφερα.

Περιμένουμε την Κυριακή, που πάλι κι εκεί θα είμαστε τελευταία στιγμή. Σάββατο φεύγουμε για την Κύπρο, γιατί τραγουδάει ο αδερφός του Τριαντάφυλλου, Κωνσταντίνος Παντελίδης. Γυρνάμε Κυριακή το μεσημέρι και Κυριακή απόγευμα είναι η βάπτιση. Ας προσευχηθούμε όλοι να είμαστε εδώ» ανέφερε η Πωλίνα Φιλίππου.

Οι νονοί του παιδιού θα είναι ο Κωνσταντίνος Παντελίδης καθώς και ένας στενός φίλος του ζευγαριού.

Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τον αδερφό του

Με την οικογένεια του να έχει πληρωθεί από την Μίνα Αρναούτη, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, μιλώντας για την πορεία του στη μουσική, αλλά και τα όνειρα του. Δεν γινόταν δε να μην αναφερθεί στον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη.

«Όσο πιο ψηλά φτάσω τόσο πιο κοντά μου θα αισθάνομαι τον Παντελή», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο αδερφός του που έχει ακολουθήσει τα μουσικά βήματα του.

«Ακούω πολλούς που λένε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, εγώ και η οικογένειά μου δεν το έχουμε καταλάβει», είπε για τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο του αείμνηστου τραγουδιστή, του οποίου τα τραγούδια ακούγονται μέχρι και σήμερα.