Άδωνις Γεωργιάδης: Τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν λόγω κορωνοϊού - «Άρχισαν ξαφνικά να πονάνε τα κόκκαλά μου»

«Οι εμβολιασμένοι κολλάνε, αλλά δεν νοσούν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άδωνις Γεωργιάδης: Τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν λόγω κορωνοϊού - «Άρχισαν ξαφνικά να πονάνε τα κόκκαλά μου»

To 2021, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, δεν είναι ούτε και για τον Άδωνι Γεωργιάδη μια τυχερή χρονιά. Πριν από λίγο καιρό όλοι θυμόμαστε πως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ εχθές έκανε γνωστό πως νοσεί από κορωνοϊό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης είναι πλήρως εμβολιασμένος και όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter θα μπει σε καραντίνα και θα εργάζεται μέσω Διαδικτύου.

Η ανάρτηση του Άδωνι

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ενδεχομένως, μετά από την αποκάλυψη αυτή θα πρέπει να εξεταστεί και η σύζυγος του Ευγενία Μανωλίδου όπως και τα παιδιά αυτών.

Αυτά τα συμπτώματα τον ταλαιπωρούν

«Άρχισαν ξαφνικά να πονάνε τα κόκκαλά μου, γύρω στις 17:30, χθες το απόγευμα, στο γραφείο μου, και ένιωσα μια απότομη κατάπτωση. Ζήτησα ένα θερμόμετρο από την γραμματεία μου και είχα 37.4 πυρετό. Κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε και έφυγα αμέσως για το σπίτι μου, ώστε να μην προσβληθούν και άλλοι άνθρωποι. Ώσπου να φτάσω στο σπίτι μου είχα 38.5 πυρετό. Έκανα το τεστ και ήμουν θετικός.

Αυτή τη στιγμή, δεν έχω αναπνευστικά προβλήματα, ούτε κάποιο άλλο σύμπτωμα, μόνο ελαφριά κατάπτωση και πυρετό 38, ο οποίος πέφτει στα 37, με αντιπυρετικά.

Δεν έχω καμία ανησυχία, ξέρω ότι επειδή είμαι εμβολιασμένος δεν πρόκειται να πάθω πνευμονία και δεν θα πάω στο νοσοκομείο. Οι εμβολιασμένοι κολλάνε, αλλά δεν νοσούν. Γι'αυτό πρέπει όλοι να εμβολιαστούν», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο iefimerida.