Όλα έτοιμα για τον γάμο του Λάμπρου Χούτου και της Ματίνας Ζάρα

Αυτή η γνωστή παρουσιάστρια θα τους παντρέψει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όλα έτοιμα για τον γάμο του Λάμπρου Χούτου και της Ματίνας Ζάρα

Το επόμενη βήμα στην σχέση τους είναι έτοιμοι να κάνουν ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα. Το αγαπημένο ζευγάρι στις 21 Αυγούστου θα ανεβούν συγκεκριμένα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η τραγουδισίτρια θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Σκιάθο, με το ζευγάρι να κάνει την αποκάλυψη το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not“.

Η κάμερα τους συνάντησε στην πρόβα νυφικού εκείνης και αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους. Μάλιστα, η Λάουρα Νάργες πρόκειται να είναι η κουμπάρα, μιας και μετά το Survivor 1, οι δυο τους έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του Λάμπρου Χούτου και της Ματίνας Ζάρα

Οι δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα για τον γάμο της με τον Χούτο

«Με τον Λάμπρο είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Θαυμάζω τον χαρακτήρα του, το ήθος του, τις αξίες, που έχει, και το πόσο καλός πατέρας είναι. Επίσης ο χιούμορ του είναι κάτι το οποίο με κέρδισε κατευθείαν, με κάνει να γελάω συνέχεια. Έχει χρυσή καρδιά, απίστευτη υπομονή και είναι ειλικρινής πάντα.

Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε τον Αύγουστο, καλώς εχόντων των πραγμάτων και με την πανδημία, που έχει ανατρέψει τις ζωές όλων μας. Έχω ήδη καταλήξει πώς θέλω να είναι το νυφικό μου. Και κουμπάρους έχουμε βρει και εννοείται πως ο γιος του Λάμπρου θα είναι παραγαμπράκι, όπως παρανυφάκι θα είναι η βαφτιστήρα μου, που είναι κοντά στην ηλικία του», δήλωσε η Ματίνα Ζάρα στην Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη.

Survivor Λάμπρος Χούτος γάμος

«Θα τα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω μητέρα. Αγαπιόμαστε πολύ και πιστεύω ότι θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά. Για εμένα η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή και επειδή μεγάλωσα σε μια μεγάλη, δεμένη οικογένεια, σίγουρα θα με έκανε πολύ χαρούμενη η ευλογία της μητρότητας.

Στην πρώτη καραντίνα αποκλειστήκαμε στη Σκιάθο μαζί τους για τρεις μήνες και ήμασταν συνέχεια όλοι μαζί, οπότε τον γνώρισαν καλύτερα εκεί. Πέρσι το καλοκαίρι, πριν μου κάνει πρόταση γάμου, ο Λάμπρος μίλησε με τον πατέρα μου και με τα αδέρφια μου να πάρει την ευχή τους. Ήταν τζέντλεμαν και παραδοσιακός, κάτι το οποίο εκτίμησαν και τους άρεσε πολύ», ολοκλήρωσε.