Έλενα Ακρίτα: "Προφυλακιστέος ο Φιλιππίδης αλλά ας περιμένουμε την Βάνα Μπάρμπα να..."

Η δημοσιογράφος "σταυρώνει" την ηθοποιό που τάχθηκε υπέρ του Πέτρου πριν από λίγο καιρό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Ακρίτα:

Σούσουρο είχε προκαλέσει πριν από λίγο καιρό η αποκλειστική συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στο περιοδικό YOU, όπου για πρώτη φορά τάχθηκε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορούνταν από γυναίκες του χώρου για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό!

Εχθές, το βράδυ της Τρίτης ο ηθοποιός με δικαστική απόφαση κρίθηκε προφυλακιστέος και η Έλενα Ακρίτα, η δημοσιογράφος με τον αιχμηρό λόγο, προέβη σε μία ανάρτηση "καρφί".

Η ανάρτηση της Ακρίτα

«Προφυλακίστηκε ο Φιλιππιδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη» έγραψε και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Η πρώτη του αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την προφυλάκιση

Ο δικαστικός συντάκτης του Star ανέφερε σε χθεσινό ρεπορτάζ πως πραγματοποιήθηκε η απολογία του κάτω από άκρα μυστικότητα. Αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών. Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα και ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάκριση, η υπόθεση θα πάει στο δικαστικό συμβούλιο όπου θα αποφασιστεί αν θα οδηγηθεί σε δίκη και θα αντιμετωπίσει βαρύτατες ποινές. Πολυετείς καθείρξεις.

Πώς αντέδρασε ο ηθοποιός; «Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που μου κάνατε. Δεν είναι δυνατόν» δήλωσε σοκαρισμένος. Δίπλα του ήταν η σύζυγος και ο γιος του. Μετά την άσκηση της δίωξης εναντίον του και όταν είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες καταγγελίες, ο ηθοποιός απομονώθηκε.

Από την άλλη, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο ηθοποιός βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στον έβδομο όροφο σε κακή ψυχολογική κατάσταση.