Σοκ κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 - Τραυματίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ποια η κατάστασή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 - Τραυματίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που πριν από λίγο καιρό βουτήχτηκε στο πένθος, αποφάσισε να αφήσει πίσω τα προβλήματά του και μάχεται στους Ολυμπιακούς αγώνες 2020 αλλά το πρωί της Τετάρτης τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, Χτύπησε κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ούγκο Ουμπέρ. Το πόδι του Έλληνα τενίστα «κόλλησε» στο γήπεδο και έδειξε να πονά πολύ.

Ο πόντος και το σετ χάθηκαν, αλλά η αγωνία ανέβηκε στο κατακόρυφο καθώς ο Τσιτσιπάς έμεινε κάτω.

Βίντεο από τον τραυματισμό του Τσιτσιπά

Αμέσως βρέθηκε κοντά του το ιατρικό τιμ και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες με τον Τσιτσιπά μετά από πέντε λεπτά περίπου να σηκώνεται κι αφού άλλαξε παπούτσια επέστρεψε στο ματς.

«Χοντρό» πρόστιμο για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρίσκεται μεταξύ των ονομάτων που καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα για την παρουσία τους στο βρετανικό Γκραν Σλαμ και συγκεκριμένα το ποσό των 3.000 δολαρίων για την επικοινωνία με τον πατέρα του και προπονητή του, την ώρα του αγώνα με τον Τιαφό, καθώς θεωρήθηκε coaching, το οποίο και απαγορεύεται στα μεγάλα τουρνουά.

 «Χοντρό» πρόστιμο για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Και ο Νικ Κύργιος στο μεταξύ θα χρειαστεί να πληρώσει το πρόστιμο των 5.500 δολαρίων καθώς τιμωρήθηκε και για τη γλώσσα του κατά τη διάρκεια του Γουίμπλεντον. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας έχει τιμωρηθεί ήδη πολλές φορές για την αθυροστομία του στα κορτ.

«Ζαλίζει» το χρηματικό ποσό που κέρδισε μετά το Roland Garros

Τα συνολικά κέρδη της καριέρας του από συμμετοχές σε τουρνουά αγγίζουν το ποσό των 14.136.301 δολαρίων.

Από τον Ιανούριο μάλιστα του 2021 μέχρι και σήμερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βγάλει 1.558.367 δολάρια, ενώ από το Roland Garros έλαβε 750.000 ευρώ.