Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Πέτρος Φιλιππίδης: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το κελί που θα φυλακιστεί

Από εκεί πέρασε και ο Λιγνάδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το κελί που θα φυλακιστεί
News 28.07.2021 13:10
Από Youweekly Team

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη δίωξή του για δύο απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό ηθοποιών, στην ίδια φυλακή που κρατείται με αντίστοιχες κατηγορίες και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Στις φυλακές της Τρίπολης και των Γρεβενών, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα. Ο λόγος είναι κυρίως για να μην υπάρχουν προβλήματα ασφαλείας από επιθέσεις άλλων κρατουμένων, λόγω της ιδιαιτερότητας των αδικημάτων των κατηγορουμένων.

Η διαδικασία προβλέπει ότι ο ηθοποιός θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και κρατηθεί για 7 ημέρες σε ειδικό θάλαμο καραντίνας. Μετά το πέρας των επτά ημερών θα οδηγηθεί σε έναν από τους πέντε θαλάμους, στους οποίους θα συναντήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι πρώτες εικόνες από τον θάλαμο που θα οδηγηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνουν ένα σχετικά παλαιό κτίσμα, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τους vip θαλάμους και τις ανέσεις τους που οδηγήθηκε ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον Κορυδαλλό.

Δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Περισσότερες φίρμες στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού" - Πάρτι στο twitter με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

"Δηλώνω την ανακούφισή μου γιατί..." - Τα γυρνάει η Μπάρμπα μετά την προφυλάκιση του Φιλιππίδη

Share