Χωρίς ίχνος ρετούς και μακιγιάζ στην παραλία η Σίσσυ Χρηστίδου

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χωρίς ίχνος ρετούς και μακιγιάζ στην παραλία η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποδείξει αρκετές φορές πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Για ακόμη μια φορά, ωστόσο, δημοσίευσε φωτογραφία της, που ποζάρει αμακιγιάριστη και χωρίς ίχνος ρετούς.

Η όμορφη παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε πως η μητέρα της παλεύει με την λευχαιμία.

Ωστόσο, έχει όλους τους δικούς της ανθρώπους κοντά της, όπως και τον Θοδωρή Μαραντίνη, και προσπαθεί να μην το βάζει κάτω.

Έτσι, πήγε στην θάλασσα να απολαύσει το μπάνιο της, και απαθανάτισε τη στιγμή που έκανε την βουτιά της. Λίγο αργότερα, μοιράστηκε την φωτογραφία αυτή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Πριν καιρό είχε αποκαλύψει και τον τρόπο με τον οποίο κρατά το πρόσωπο της καθαρό: «Το δέρμα μου είναι ξηρό και για αυτό το λόγο απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Εχω άπειρες ενυδατικές κρέμες, μπορώ να πω ότι είμαι εθισμένη σε αυτές. Έτσι, το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ξυπνήσω είναι να πλύνω το πρόσωπο μου, να το ενυδατώσω και να φορέσω αντιηλιακό. Καθημερινά δεν βάφομαι, Επιπλέον, πηγαίνω αρκετά τακτικά στο δερματολόγο μου, ο οποίος μου κάνει διάφορες «μαγικές» θεραπείες».

Η αμακιγιάριστη και αρετουσάριστη φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου

Αμακιγιάριστη και αρετουσάριστη στην παραλία η Σίσσυ Χρηστίδου

Τι συμβαίνει στην σχέση Μαραντίνης - Χρηστίδου δυο χρόνια μετά το διαζύγιό τους;

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη στο Real Fm και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σχέση του με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου όπου χώρισαν πριν από αρκετά χρόνια αλλά και για τα παιδιά του.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε λέγοντας «Οι γιοι μου είναι 13 και 8 ετών. Βρίσκω χρόνο με τα παιδιά. Το καλό της πανδημίας είναι ότι είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα παρέα. Αυτό βοήθησε πολύ. Έχω πάρα πολλές ελεύθερες μέρες και μπορώ».

Στην συνέχεια αποκάλυψε και για την σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου καθώς δήλωσε «Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. (Με την Σίσσυ) Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου».