GNTM: Ζουν τον έρωτά τους όσο δεν πάει

Οι κοινές διακοπές και το σχόλιο της Καγιά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM: Ζουν τον έρωτά τους όσο δεν πάει

Μπορεί να αναδείχθηκε νικητής του GNTM ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αλλά στον έρωτα φαίνεται πως έχει κερδίσει το ζευγάρι Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Τον Αιμιλιάνο Μάρκου αλλά και την Μαριαγάπη Ξυπολιά τους είχαμε δει για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

Μάλιστα, οι δυο τους γνωρίζονταν πριν μπουν στο παιχνίδι αφού ανήκαν στο ίδιο πρακτορείο μοντέλων. Μέσα στο GNTM, όμως, ήρθαν πιο κοντά. Έτσι, από τότε οι δυο τους παραμένουν αχώριστοι.

Το ζευγάρι δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με τους δυο τους σε πολύ όμορφες και τρυφερές στιγμές, με τα likes και τα σχόλια να γεμίζουν τα post.

Τη σχέση αυτή φαίνεται να υποστηρίζει 100% και η Βίκυ Καγιά, αφού στο post του Αιμιλιάνο άφησε ένα σχόλιο με δύο emoji με καρδούλες στα μάτια.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία του Αιμιλιάνο Μάρκου

«Η μητέρα μου την αγαπάει σαν δικό της παιδί»

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως είναι η σχέση του με τη σύντροφο του και πρώην συμπαίκτρια του, Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Το μοντέλο, επίσης, έκανε γνωστό πως πως ετοιμάζει βαλίτσες για τα... ξένα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο στην Αυστρία.

«Υπέγραψα με ένα από τα top πρακτορεία της Ευρώπης και είναι μεγάλη μου χαρά το να κάνω κάτι τέτοιο και ουσιαστικά να διευρύνω τους ορίζοντές μου εκτός Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Σαν άνθρωπος μεριμνώ για το μέλλον. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται, για αυτό και κάνω τις οικονομίες μου» δήλωσε ο Αιμιλιάνο Μάρκου. . Άρα λέτε να μην ισχύει πως θα τους δούμε στο νέο ριάλιτι του ALPHA;

Για τις φήμες ότι η σχέση του με την Μαριαγάπη δεν είναι αληθινή, απάντησε: «Που ακούστηκε αυτό; Με την Μαριαγάπη έχουμε μια πολύ αληθινή σχέση και νομίζω πως οι πράξεις μας αποδεικνύουν ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλον και είμαστε ακόμα μαζί. Μου έχει μαγειρέψει και με περιμένει να φάμε. Η μητέρα μου την αγαπάει σαν δικό της παιδί. Με το που έρθει σπίτι η Μαριαγάπη, η μάνα μου βλέπεις είναι τόσο χαρούμενη. Είναι πολύ χαρούμενη για μένα. Αγαπώ την εκδοχή του Αιμίλιου που μου βγάζει η Μαριαγάπη. Μου αρέσει ο εαυτός μου όταν είμαι μαζί της. Λίγο πιο τρυφερό, πιο γοητευτικό, πιο cool, ξεχνιέμαι. Το κορίτσι το έχω πάρει, αν εννοείς ότι θα της ζητήσω το χέρι της είναι λίγο νωρίς ακόμη. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους».