Breaking Bad: Στο νοσοκομείο ο Μπομπ Όντενκερκ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Κατέρρευσε στα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Breaking Bad: Στο νοσοκομείο ο Μπομπ Όντενκερκ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ο Μπομπ Όντενκερκ, ο ηθοποιός του Breaking Bad. Ο ίδιος λιποθύμισε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της διάσημης σειράς του Netflix , «Better Call Saul», με αποτέλεσμα να προκαλέσει ανησυχία για την υγεία του, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο πάπας Φραγκίσκος.

«Ξαφνικά ο Μπομπ Όντενκερκ έπεσε κάτω και αμέσως όλο το πλήρωμα της παραγωγής βρέθηκε γύρω του. Κάλεσαν ασθενοφόρο την ίδια στιγμή», επιβεβαιώνει πηγή, που βρισκόταν στο σετ την ώρα, που έλαβε χώρα το συμβάν. Προς το παρόν, είναι άγνωστη η κατάσταση της υγείας του, ενώ δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα η αιτία της λιποθυμίας του 58χρονου.

Αυτή την στιγμή, το «Better Call Saul» βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής της 6ης σεζόν. Πρόκειται για το sequel της επιτυχημένης σειράς Breaking Bad, μέσα από την οποία έγινε γνωστός ο Όντενκερκ. Γνώρισε μάλιστα, τόσο μεγάλη επιτυχία, που σύντομα οι παραγωγοί έψαξαν για περισσότερα πρότζεκτ, που θα μπορούσαν να τον αξιοποιήσουν και εκείνος φυσικά, δεν τους απογοήτευσε, καθώς έχει κερδίσει ήδη 4 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ερμηνείας σε δραματική σειρά.

Και ο Ερλ Σίμονς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ο ράπερ Ερλ Σίμονς, που είναι γνωστός ως DMX, νοσηλεύεται σε αρκετά σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο White Plains της Νέας Υόρκης, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο 50χρονος τραγουδιστής το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του, με πηγές να τονίζουν πως έπαθε καρδιακή προσβολή λόγω της υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως διατηρεί κάποια εγκεφαλική δραστηριότητα, όμως βρίσκεται σε κατάσταση "φυτού". Στο μεταξύ, γνωστός ποδοσφαιριστής συνελήφθη σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Ο γνωστός ράπερ DMX νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Ο DMX θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της ραπ που έχουν εμφανιστεί από τη δεκαετία του 1990. Στις ΗΠΑ, τα πρώτα πέντε άλμπουμ του, συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτου του 1998 «Dark and Hell Is Hot», είχαν φτάσει στο νούμερο ένα στη λίστα του Billboard Hot 100.

Παράλληλα ο DMX έχει κάνει και καριέρα ηθοποιού, καθώς επίσης εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, όπως το θρίλερ δράσης «Romeo Must Die», αλλά και οι ταινίες «Exit Wounds» και «Cradle 2 the Grave».

Ο DMX έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και στην κοκαΐνη, ενώ είχε αποκαλύψει ότι είναι χρήστης από όταν ήταν 14 ετών. Τα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν διαρκώς κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Το 2019 είχε μπει μάλιστα σε κλινική απεξάρτησης, έπειτα από τη φυλάκισή του για φοροδιαφυγή. Δικαστήριο διαπίστωσε ότι δεν κατέβαλε φόρους ύψους 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2000 έως το 2005, μετακινώντας χρήματα μεταξύ λογαριασμών που ανήκαν σε μάνατζερ και γνωστούς του.