Κορμάρα στα 46 της η Φαίη Ξυλά - Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι

Ακόμα και στις αρετουσάριστες φωτογραφίες, έχει σωματάρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορμάρα στα 46 της η Φαίη Ξυλά - Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι

Μπορεί η Φαίη Ξυλά να έχει φτάσει στα 46, ωστόσο διαθέτει ένα ασύλληπτο κορμί. Μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι και πάθαμε πλάκα.

Η γνωστή ηθοποιός φέτος πρωταγωνίστησε στην σειρά του STAR, «Έρωτας με διαφορά». Ωστόσο, έχει τελειώσει για φέτος και έτσι η Φαίη Ξυλά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μάλιστα, έχει αφήσει την Αθήνα και έχει επισκέφθεί την όμορφη Κέρκυρα, γεμίζοντας εξ ολοκλήρου τις μπαταρίες της. Φυσικά, τράβηξε και μερικές φωτογραφίες από το μπάνιο της στην θάλασσα και λίγο αργότερα τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η ίδια φαίνεται πως διατηρείται άψογα, μιας και διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί. Ακόμα και στις αρετουσάριστες φωτογραφίες, η Φαίη Ξυλά μοιράζει εγκεφαλικά.

«Ο ήλιος λάμπει για όλους...» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Φωτογραφίες της Φαίης Ξυλά με μαγιό

Φαίη ξυλά με μαγιό φωτογραφία

Φαίη ξυλά με μαγιό

Η Φαίη Ξυλά στην εγκυμοσύνη της είχε πάρει 25 κιλά, ωστόσο κατάφερε και τα έχασε - Δείτε πως

«Τα έχασα μέσα σε δύο μήνες. Όπως τα έχασα, έτσι τα πήρα. Πολύ γρήγορα. Δεν είναι ότι έκανα αυστηρή διατροφή ή δίαιτα. Ή ότι γυμναζόμουν. Ούτε κατά διάνοια. Θες ο μεταβολισμός; Θες ένα θαύμα; (γελάει). Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά τα έχασα μόνη μου. Αλλά και όταν είχα πάρει τα 25 κιλά, όσοι με έβλεπαν μου έλεγαν “δεν έχεις παχύνει, δεν πήρες τίποτα”.

Μου αρέσει πολύ η yoga και το χειμώνα, οπότε και έχω χρόνο, κάνω πάντα μία φορά την εβδομάδα. Έχω δοκιμάσει να γυμναστώ με πολλούς άλλους τρόπους, αλλά μόνο η yoga κατάφερε να με ιντριγκάρει. Νιώθω ότι αναζωογονεί και το μυαλό μου. Επίσης, η μεγάλη σημασία που έχει η αναπνοή για τη yoga με βοηθά και στη δουλειά μου. Αισθάνομαι ότι μου δημιουργεί αρμονία, όχι μόνο σωματική, αλλά και συναισθηματική. Επίσης, προσπαθώ κάθε μέρα στο σπίτι να αφιερώνω ένα 10λεπτο στην άσκηση με βασικές ασκήσεις: κοιλιακούς, ραχιαίους, με λάστιχα κ.λπ. Η δραστηριότητα μου κάνει καλό».