Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε την ομάδα που θα την πλαισιώνει στη νέα της εκπομπή στο MEGA

«Σήμερα είναι η μέρα που μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε την ομάδα που θα την πλαισιώνει στη νέα της εκπομπή στο MEGA

Στο δυναμικό του MEGA ανήκει πλέον η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά την ανακοίνωση και του σταθμού και της ίδιας. Η παρουσιάστρια μέσα σε όλα αποκάλυψε και την ομάδα που πρόκειται να την πλαισιώνει.

Η ίδια ανέφερε πως θα βρίσκεται στο τιμόνι μιας νέας ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου για την ομάδα της στην νέα της εκπομπή στο MEGA

"Καλό μεσημέρι σε όλους. Δεν ξέρω που σας βρίσκει η 28η Ιουλίου εμένα με βρίσκει εδώ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, όλα καλά είμαστε δυνατές.

Ταυτόχρονα όμως με βρίσκει και στο MEGA, σήμερα είναι η μέρα που μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά μου, να σας πω τα νέα μου, θα είμαστε στο MEGA λοιπόν φέτος, όλη η ομάδα, έτσι όπως τη γνωρίζετε, έτσι όπως την έχετε αγαπήσει, τα Σαββατοκύριακο το πρωί θα πίνουμε από εκεί το καφεδάκι μας, θα είμαστε ακόμα πιο ενισχυμένοι, δεν μπορώ να σας πω πολλά... αυτά. Κι ετοιμαζόμαστε να σας φέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε...".

Μάλιστα, έκανε tag τον Παύλο Σταματόπουλο, την Ελένη Βουλγαράκη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, το MEGA, την εταιρεία παραγωγής Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα έχει η έμπειρη Βένια Καραγιάννη.

Η ανακοίνωση του MEGA για την Σίσσυ Χρηστίδου

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας. Το γελαστό πρόσωπο που εμπιστεύεται και ακολουθεί ο τηλεθεατής επειδή εμπιστεύεται την αλήθεια και την αυθεντικότητά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου διαθέτει το σπάνιο χάρισμα της ζεστής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κόσμο κι αυτό την κάνει ξεχωριστή.

Από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα διατηρεί στο ακέραιο τον αυθορμητισμό της και την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της. Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται στο MEGA και θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές».

Στο MEGA και επίσημα η Σίσσυ Χρηστίδου