Καταγγελία "βόμβα" από την δημοσιογράφο Χρύσλα Γεωργακοπούλου - Σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση

"Ξεκίνησε το ταξί και πέρασε πάνω από τα πόδια μου! Έπεσα κάτω και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταγγελία

Δύσκολες στιγμές βίωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η αγαπημένη δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου όταν ταξιτζής της επιτέθηκε για λίγα λεφτά παραπάνω!

Η ίδια μετά το περιστατικό δημοσίευσε την ιστορία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δημοσιεύοντας και την πινακίδα του εν λόγω ταξί ώστε να εντοπιστεί ο υπεύθυνος.

Τι συνέβη στην Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου πήρε ένα ταξί να πάει στο κομμωτήριό της. Όταν έφθασε στον προορισμό της της ζήτησε ένα υπερβολικό ποσό…

Εκείνη λοιπόν του τα έδωσε και του ζήτησε απόδειξη που δεν έλαβε ποτέ… Τότε η δημοσιογράφος του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία γιατί είναι «ένας ελεεινός και τρισάθλιος κλέφτης»! Τότε, «προσπαθώντας να βγω από το αυτοκίνητο και να πάρω την αστυνομία, ο άνθρωπος αυτός ξεκίνησε το ταξί, πέρασε πάνω από τα πόδια μου, με έριξε κάτω, έκλεισε το ένα μου χέρι μέσα στο ταξί, την τσάντα μου μέσα στο ταξί… Σταμάτησε, βγήκε έξω με σήκωσε και μου είπε «σταμάτα, είσαι ζωντανή, σήκω πάνω… και βγήκαν οι άνθρωποι από το κομμωτήριο όταν κατάλαβαν ότι είμαι εγώ για να με βοηθήσουν…

Εκείνη την ώρα που έφευγε και είχα μελανιές στα γόνατα, με αίματα στα πόδια, το δεξί μου μπράτσο να μην μπορώ να το σηκώσω, έφυγε για κακή του τύχη είδα την πινακίδα του και ενημέρωσα την αστυνομία… Θα έχει και συνέχεια με νοσοκομείο, ιατροδικαστή και κατάθεση μήνυσης γιατί πρέπει να πάψουν να υπάρχουν τέτοιοι αλήτες»!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Μετά από ώρες στο νοσοκομείο και από όσα έχω πάθει, θεωρώ υποχρέωση μου να δημοσιοποιησω αυτό που μου συνέβη με τον...

Posted by Chrisla Georgakopoulou on Wednesday, July 28, 2021

Να υπενθυμίσουμε πως στο παρελθόν η δημοσιογράφος είχε καταγγείλει δημόσια και γνωστή παρουσιάστρια με την οποία συνεργαζόταν, για άσχημη συμπεριφορά.

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά το περιστατικό

Το πρωί της Πέμπτης δημοσιογράφος βγήκε μέσω skype στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not, έχοντας το χέρι της δεμένο και αναφέροντας πως το μεσημέρι θα υποβάλει μήνυση.