Οι απαιτήσεις του Αντώνη Κανάκη από το Open για να μην φύγει!

Τι θα συμβεί με Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι απαιτήσεις του Αντώνη Κανάκη από το Open για να μην φύγει!

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι οι συζητήσεις της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Και μπορεί τα σενάρια να ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη να μετακομίζει σε άλλη τηλεοπτική στέγη φαίνεται πως η πρόταση που ήρθε από το Οpen, έκανε τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή να το ξανασκεφτεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τη Δευτέρα που μας πέρασε ο Αντώνης Κανάκης είχε ένα ραντεβού με την διοίκηση του Open στη Θεσσαλονίκη, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ του έδωσαν γη και ύδωρ για να παραμείνει στο κανάλι.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει στο δυναμικό του την ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» και την εκπομπή τους, για να βρίσκονται στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, πριν ή μετά το δελτίο ειδήσεων, που όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου. Ο Αντώνης Κανάκης ανάμεσα σε αυτά που ζήτησε είναι η εκπομπή να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά, ενώ η εκπομπή «Βινύλιο» να παραμείνει ως έχει.

Στο παραπέντε και ενώ το ραντεβού έμοιαζε να μην έχει αίσιο τέλος η διοίκηση του Οpen μετέφερε την επιθυμία του ιδιοκτήτη του σταθμού, να δοθεί στον Αντώνη Κανάκη ρόλος συμβούλου στο πρόγραμμα του σταθμού, κάτι που στο παρελθόν έχει ξανασυμβεί με τον ΑΝΤ1. Μέχρι την επόμενη Παρασκευή ο χρόνος μετρά αντίστροφά, αφού αναμένονται πολλές ανακατατάξεις στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Φωτογραφία του Αντώνη Κανάκη πριν την εμφύτευση μαλλιών

Ο Κανάκης είναι παραγωγός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής εκπομπών όπως το Κομφούζιο, το ΑΜΑΝ και το Ράδιο Αρβύλα, και συνιδρυτής-συνιδιοκτήτης του Imagine 89.7 από το 2007 (μέσω της μονοπρόσωπης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης παραγωγών οπτικοακουστικών μέσων Tony Productions την οποία κατέχει) και ιδρυτής-ιδιοκτήτης του Fly 104 από το 2016.

Εργάστηκε σε μια σειρά επαγγελματικών σταθμών, στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, όπου ήταν διευθυντής και δημιουργός του FM 101, του πρώτου ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελλάδα που εξέπεμπε 24 ώρες ξένη μουσική, όπως επίσης και στους Kiss FM 87.6 & 90.8 (νυν Λαϊκός και Zoo) και ANT1 FM (νυν Easy 97.5). Επίσης, δραστηριοποιείται και στο χώρο της μουσικής, δημοσιεύοντας κάποια δικά του τραγούδια και Remix.

Συνεργάστηκε με την ActionAid για την οποία σκηνοθέτησε και παρουσίασε δύο ντοκιμαντέρ στη Σιέρα Λεόνε. Το 2013 προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το Immersion: Βουτιά σε μια Άλλη Πραγματικότητα και το 2014 το One Love Team. Μετά το θάνατο του πατέρα του το 2015, δημοσίευσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Μπαμπά... (μια κανονική ημέρα).

Στο παρελθόν υπήρξε και ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Πλέον δεν δραστηριοποιείται σε αυτόν τον χώρο. Όταν ξεκίνησε, λοιπόν, να γίνεται γνωστός αποφάσισε να κάνει εμφύτευση μαλλιών!

Αντώνης Κανάκης πριν την εμφύτευση

Το 2011 μάλιστα αναφερόταν χαρακτηριστικά: "Όπως ακούσαμε στο δελτίο ειδήσεων του Star, ο Κανάκης ταξίδεψε στην Πόλη για... τρίχες, αφού εκεί επισκέφτηκε εξειδικευμένο ινστιτούτο στην εμφύτευση μαλλιών. Η Κωνσταντινούπολη εκτός από τον τέλειο μπακλαβα, τον Εζέλ (αχ αχ), κάνει και το τέλειο "φύτεμα" μαλλιού; Γιατί όχι; Για να την προτιμάνε..."