Άννα Μαρία Βέλλη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά αν θα παντρευτεί ή όχι με τον σύντροφο της

Θα την δούμε άραγε νυφούλα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Μαρία Βέλλη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά αν θα παντρευτεί ή όχι με τον σύντροφο της

Τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας ζει η Άννα Μαρία Βέλλη, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Άκη Σβολάκη. Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο γάμου.

Η γνωστή Youtuber μπορεί για τρεις μήνες να ήταν μακριά από τον σύντροφο της λόγω Survivor, ωστόσο είναι πλέον μαζί και αναπληρώνουν όλο τον χαμένο χρόνο.

Η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα η Άννα Μαρία Βέλλη έχει γνωρίσει τον αγαπημένο της και στους δύο κολλητούς, Νίκο και Τζέιμς.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήσε και Q&A στο Instagram και μία follower της έστειλε μήνυμα πως στεναχωριέται γιατί ο σύντροφός της δεν της κάνει πρόταση γάμου.

Η Άννα Μαρία Βέλλη της έδωσε μια απολαυστική απάντηση: “Εγώ φοβάμαι μη μου κάνει. Συγγνώμη μωρό!”.

Άννα Μαρία Βέλλη για το ενδεχόμενο γάμου

«Έχω φάει κάτι παραπάνω από απλά χαστούκια»

Σε σοκ βρίσκεται όλο το Πανελλήνιο με τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, στις οποίες θέλησε να τοποθετηθεί η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε τελικά ότι ήταν αυτός που σκότωσε τη σύζυγό του και έκτοτε η ομολογία του είναι νούμερα ένα θέμα στα μέσα.

Πολλοί επώνυμοι θέλησαν να εκφράσουν την άποψη του επί του θέματος και να ξεσπάσουν δημόσια και μια από αυτές ήταν και η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Μετά τα χθεσινά γεγονότα με την αποκάλυψη της γυναικοκτονίας, έτυχε σήμερα το πρωί να πέσω πάνω σε αυτό. Να ενημερώσω τον φίλο, πως τα έχω φάει τα χαστουκάκια μου και κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι. Ευτυχώς δεν έμεινα με σταυρωμένα χέρια και είχα τη δύναμη να αποχωρήσω από το τοξικό αυτό περιβάλλον.

Σε αντίθεση με άλλες γυναίκες που φοβούνται να το κάνουν, γιατί υπάρχουν άντρες σαν και τον φίλο που θεωρούν πως τα χρειαζόμαστε τα χαστουκακια μας. Μεγαλώστε ανθρώπους και όχι άντρακλες. Για να μην σοκαριστεί καμία κοινωνία ξανά από αποτρόπαια εγκλήματα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Άννα Μαρία Βέλλη ανάρτηση για Γλυκά Νερά