Η Ελευθερία Ελευθερίου "ξεμαλλιάστηκε" με κομμωτή

Ασύλληπτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελευθερία Ελευθερίου

Και μας είχε μεταφερθεί η πληροφορία απλά δεν είχαμε διασταυρώσει το όνομα! Η Σούλα Γκλάμορους, όμως, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας... άνοιξε τα μάτια για το ποια πρόκειται!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η Ελευθερία Ελευθερίου πριν από λίγες ημέρες είχε κλείσει ένα deal με γνωστό κομμωτή, να της καλλωπίσει το μαλλί χωρίς χρηματική αμοιβή κι εκείνη να τον κάνει στόρι και ποστ στο instagram, κάτι που δεν έγινε ποτέ!

Ο κομμωτής τα είχε πάρει πολύ μαζί της κι εννοείται πως της ζήτησε τον λόγο αλλά άκρη δεν έβγαλε! Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως κάτι σοβαρό συνέβη εκείνη την ημέρα στην τραγουδίστρια και γι' αυτό δεν μπόρεσε να κάνει πράξη όσα είχαν κανονιστεί αλλά με την ένταση που είχε ο κομμωτής όταν της... ζητούσε τα ρέστα, δεν κατάφερε να του εξηγήσει ποτέ!

Οι αναρτήσεις της Σούλας Γκλάμορους για την παίκτρια του Survivor

Survivor 4 ελευθερία Ελευθερίου κομμωτήριο

Survivor 4

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σούλα βγάζει είδηση για παίκτη του Survivor...

Επεισόδιο έξω από γνωστό μαγαζί με πρώην παίκτες του Survivor

Η Soula Glamorous το απόγευμα της Τετάρτης έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μέσα σε όλες τις ερωτήσεις που απάντησε, αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε γνωστό μαγαζί με πρωταγωνιστές πρώην παίκτες του Survivor.

Δεν προσδιόρισε αν ήταν από προηγούμενο κύκλο από την τέταρτη σεζόν που τρέχει τώρα αλλά εμείς έχουμε μια υποψία πως είναι από το φετινό...

"Λοιπόν, ακούστε κους κους 2 παίκτες Survivor ήταν έξω σε μαγαζί και έφυγαν γιατί ενώ το μαγαζί τους κέρασε τα πάντα στο τέλος ζήτησαν ποτά και τους είπαν ότι θα πρέπει να τα πληρώσουν", έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της.

Survivor τσαμπατζήδες καυγάς μαγαζί