Αξεπέραστος θρήνος για τη Λάουρα Νάργες - Δύσκολες ώρες

Η γεμάτη πόνο ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αξεπέραστος θρήνος για τη Λάουρα Νάργες - Δύσκολες ώρες

Η Λάουρα Νάργες πριν από αρκετά χρόνια ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη όλων. Ο μπαμπάς της έφυγε από την ζωή και η απώλεια αυτή την στιγμάτισε για πάντα.

Με αφορμή τα γενέθλια που θα γιόρταζε ο μπαμπάς της, η Λάουρα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μιλώντας για εκείνον.

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες

«Λείπει τόσο μα τόσο πολύ… δεν υπάρχει στιγμή που δεν είναι στο μυαλό μου… «Μιλάμε» πολλές φορές, όμως μου στέλνει σημάδια, με προστατεύει, με καθοδηγεί. Μαζί με την πόντια γιαγιάκα μου. Μου δίνει τόση δύναμη και ασφάλεια. Πόσο τυχερή είναι που τον είχα και εξακολουθώ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τον έχω, πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να τον «βλέπω» δίπλα μου ανά πάσα ώρα και στιγμή! Χρόνια πολλά στον μπαμπάκα μου που θα είχε σήμερα τα γενέθλιά του», έγραψε η ίδια.

Λάουρα Νάργες θάνατος πατέρα

Οι σπαρακτικές δηλώσεις για τον θάνατό του

«Ο μπαμπάς μου πέθανε στα χέρια μου. Κάναμε πρεμιέρα με το Πρωινό και με πήρε η αδερφή μου και νόμιζα ότι ήθελε να μου πει πως με είδε κ.λπ… Και μου είπε ότι ο μπαμπάς έπαθε εγκεφαλικό και είναι στο νοσοκομείο.

Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου, το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι κρυμμένη στο παιδικό μου δωμάτιο και να κλαίω από το πρωί ως το βράδυ. Γύρισα αναγκαστικά στην Ελλάδα λόγω δουλειάς», είχε πει η ίδια μιλώντας για το γεγονός που τη σημάδεψε.