Big Brother 2: Μπαίνει στο ριάλιτι η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Θυμάστε πως είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother 2: Μπαίνει στο ριάλιτι η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Κι ενώ ο ΣΚΑΙ τρέχει και δεν φτάνει με όλο το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Τσαλίκη, η αναζήτηση των ατόμων που θα μπουν στο σπίτι του Big Brother 2 συνεχίζεται!

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου τραγουδίστρια και αδελφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την παραγωγή του Big Brother και έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού!

Το πρώτο διερευνητικό κατά το οποίο ανιχνεύθηκαν οι προθέσεις και παρουσιάστηκε το project αναλυτικά στην τραγουδίστρια και το δεύτερο όπου έγιναν και συγκεκριμένες συζητήσεις για τα οικονομικά αλλά και τα διαδικαστικά. Έγινε επίσης μία μίνι συνέντευξη – βιογραφικό της Άρτεμις Αλεξανδράτου όπου και καταγράφησαν διάφορες συγκεκριμένες προσωπικές στιγμές της τραγουδίστριας οι οποίες θα είχαν ενδιαφέρον να παρουσιαστούν μέσα στο ριάλιτι στην ενότητα Ιστορίες ζωής.

 Big Brother 2 Άρτεμις Αλεξανδράτου

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews έχει απαντήσει εν μέρει θετικά και δεσμεύτηκε για οριστική απάντηση τις επόμενες ημέρες όπου θα επιστρέψει από την Ίο που βρίσκεται για διακοπές

Δέχτηκε πρόταση για το Big Brother και η Δήμητρα Κατσαφάδου

Σύμφωνα με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ένα από τα πρόσωπα που θα ήθελαν να βρίσκεται στο σπίτι είναι η επιχειρηματίας - χημικός.

Φαίνεται όμως ότι η απάντηση της Δήμητρας Κατσαφάδου είναι μάλλον αρνητική.