Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ηρώ Μουκίου: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της - «Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, είναι...»

«Το πρώτο συναίσθημα που σου έρχεται είναι ο τρόμος, όσο ψύχραιμος κι αν είσαι»

Ηρώ Μουκίου: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της - «Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, είναι...»
News 30.07.2021 10:33
Από Ίρις Βίλα

Η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και για το πολύ σοβαρό περιστατικό σχετικά με το πρόβλημα υγείας που πέρασε παλιότερα.

Επιπλέον, και η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας που την βασανίζει.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη της ηθοποιού - Ηρώ Μουκίου

Ηρώ Μουκίου - αποκαλύπτει

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας;

Είναι ευλογία να κάνεις ένα επάγγελμα που είναι παράλληλα και ψυχοθεραπείας. Πιο ειδικός από την τέχνη για την ψυχή κάθε ανθρώπου δεν υπάρχει. Εξού και η ανάγκη του ανθρώπου για την τέχνη. Έχω περάσει αρκετές δυσκολίες, όπως ένα πρόβλημα υγείας και ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο.

Σας είχαν πει λανθασμένα ότι έχετε καρκίνο στα οστά. Σε αυτό το πρόβλημα αναφέρεστε;

Ναι. Όντως είχα πρόβλημα, ήταν ένας ξαφνικός πόνος που με κινητοποίησε. Ξαφνικά είχα έναν όγκο μέσα στη θωρακική μοίρα, αλλά τελικά δεν ήταν κακοήθεια. Έπρεπε να χειρουργηθώ για να δουν τι είχα ακριβώς. Ήταν περίπλοκο.

Όταν ακούσατε ότι μπορεί να έχετε καρκίνο, πώς νιώσατε;

Να πούμε την αλήθεια είναι σοκαριστικό. Το πρώτο συναίσθημα που σου έρχεται είναι ο τρόμος, όσο ψύχραιμος κι αν είσαι. Μετά, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σου και το πόσο έχεις δουλέψει με το μέσα σου, περνάς από διάφορα στάδια.

Φοβηθήκατε ότι μπορεί να πεθάνετε;

Φυσικά το φοβήθηκα. Πάντα προτρέπω, όμως, όλους τους ανθρώπους που έχουν να αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο πρόβλημα να καταφεύγουν στην προσευχή, αν και εφόσον πιστεύουν, γιατί είναι μεγάλη δύναμη. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να στραφώ στον Θεό. Από εκεί και πέρα πολεμάς, δεν πας αμαχητί.

Ποια είναι η Ηρώ Μουκίου

  • Η Ηρώ Μουκίου αποφοίτησε το 1988 από τη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή - Τράγκα. Όσο ακόμα φοιτούσε στη σχολή, συμμετείχε παράλληλα στη "Μανιάτισσα" του Πάνου Κοκκινόπουλου.
  • Ένα χρόνο αργότερα, το 1989, έπαιξε στα Αγγλικά στην παράσταση Ηλέκτρα του Σοφοκλή στο θέατρο Βρετάνια όμως ιδιαίτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό έγινε μέσα από την καθημερινή κωμική σειρά του Mega, οι Αυθαίρετοι.
  • Το 1995 συνεργάστηκε και με το ΔΗΠΕΘΕ. Ηθοποιός καταξιωμένη με πολλές συμμετοχές στο θέατρο, την τηλεόραση αλλά κάποιες στον κινηματογράφο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέτρος Πυλαρινός για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό: «Την Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει»

Έπεσε ο αριθμός στη ζυγαριά της Νάνσυς Παραδεισανού - Τι έχει να φάει 6 εβδομάδες

Share