Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη συνάντηση στις φυλακές - Ποιος τον επισκέφθηκε

Κράτησε μόνο λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη συνάντηση στις φυλακές - Ποιος τον επισκέφθηκε

Μετά το μαρτυρικό βράδυ που πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές Τριπόλεως, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη του συνάντηση με τον διευθυντή αυτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο MEGA, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε την πρώτη του νύχτα απομονωμένος σε ένα κελί 8 τετραγωνικών μέτρων. Όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα κατά του κορωνοϊού και για τις επόμενες ημέρες, θα προαυλίζεται μόνος του.

Στις φυλακές Τριπόλεως οδηγούνται όσοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα,με όσους είναι εκεί να ζουν σε 5 μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 ως 25 άτομα, σύμφωνα με το MEGA, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί στην πτέρυγα με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και με άλλους που έχουν σοκάρει το πανελλήνιο όπως ο ιερέας για τον βιασμό 12χρονης και ο καθηγητής μουσικής που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του.

Η πρώτη συνάντηση του Φιλιππίδη με τον διευθυντή των φυλακών

Μάλιστα, την πρώτη του συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κράτησε λίγα λεπτά. «Δεν ζήτησε κάτι. Παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περίμενε, όπως είπε, ότι θα έμπαινε στη φυλακή. Ακόμα βρίσκεται σε καραντίνα, δεν έχει αποφασιστεί σε ποιο κελί θα πάει. Δεν αποκλείεται να είναι στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη», αναφέρεται στο MEGA.

Ολοκληρωτική καταδίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το δικαστήριο αλλά και την κατακραυγή του κόσμου πια. Η ολοκληρωτική καταδίκη του ξεκίνησε από το κοινό, συνέχισε με το εμπάργκο των τηλεοπτικών σταθμών και θα ολοκληρωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου που φέρεται να είναι σκληρή αν λάβει κανείς υπόψιν το γεγονός πως ζήτησαν την προφυλάκισή του.

Μετά την απομάκρυνσή του από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όταν το όνομά του ενεπλάκη σε υποθέσεις σεξουαλικών αδικημάτων, ο πρωταγωνιστής «διαγράφεται» και από την ταινιοθήκη των καναλιών, τα οποία πήραν κοινά την απόφαση να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετέχει.

Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει παύουν να προβάλλονται σε επανάληψη, ενώ την ίδια μοίρα έχουν και οι ταινίες και οι θεατρικές παραστάσεις στις οποίες ο ηθοποιός έχει αποτελέσει κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πλέον επιτυχημένες και χιλιοπαιγμένες ελληνικές σειρές που δεν έπαψαν ποτέ να καλύπτουν μέρος του προγράμματος των ελληνικών καναλιών – κυρίως του Mega.

Παρόλα αυτά, η απόφαση είναι οριστική και η ελληνική τηλεόραση τον «διαγράφει» απ’ τα τεφτέρια της, μέχρι τουλάχιστον να εκδικαστεί η υπόθεσή του.