"Κολάζει" η Ευγενία Σαμαρά - Ακόμα και στις αρετουσάριστες φωτογραφίες είναι κορμάρα

Διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια από τις γυναίκες που σίγουρα δεν χρειάζεται ρετούς και φώτοσοπ είναι η Ευγενία Σαμαρά. Η ίδια διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμία της ελληνικής σόομπιζ -όπως και η Ιωάννα Μαλέσκου- και αυτό το επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά με την νέα της φωτογραφία.

Η γνωστή ηθοποιός προσέχει πολύ την διατροφή της και έχει εντάξει την γυμναστική μέσα στην καθημερινότητα της, για αυτό άλλωστε και εντυπωσιάζει η σιλουέτα της.

Μάλιστα, πρόκειται να δούμε την Ευγενία Σαμαρά στην νέα παραγωγή του Alpha, “Σασμός”. Λίγο πριν την πρεμιέρα ωστόσο, η ίδια απολαμβάνει τις όμορφες διακοπές της στην Μονεμβασιά.

Η Ευγενία φυσικά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με μαγιό και να μοιραστεί τα εν λόγω στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στην λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: “Θαλασσοδαρμένη και Αλατισμένη. Πως κατέληξε, Πως ξεκίνησε #life #inreverse #monemvasia #waves #seafight #blueisthecolour".

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό

Ευγενία Σαμαρά φωτογραφία χωρίς ρετούς με μαγιό

Η ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευγενία Σαμαρά ξέσπασε για τη νέα γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στη Φολέγανδρο, με την ηθοποιό να ξεκαθαρίζει πως υπάρχει ανάγκη για την πρόληψη αντίστοιχων εγκλημάτων.

«Δεν είναι η «κακιά στιγμή», είναι ο τρόπος που κάποιοι έχουν μάθει να λειτουργούν. Δεν έμαθαν ποτέ τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, ελευθερία, ενσυναίσθηση, δεν έμαθαν ότι οι πράξεις έχουν συνέπειες.

Και αυτό έγινε κάπου στα παιδικάτα τους.

Νιώθω θλίψη, θυμό, νιώθω ότι η δικαιοσύνη αντί να είναι τυφλή είναι απλώς αργή. Και στο τέλος της ημέρας, τι να την κάνω αυτή τη δικαιοσύνη όταν καταλήγω πενθούντας;

Φτάνει! Όχι άλλες ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ. Πες το, ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ! Αυτός είναι ο όρος!

Δεν προέκυψε από ανάγκη γλωσσολογικής διευκρίνισης. Καθιερώθηκε από εγκληματολόγους, ακριβώς γιατί πίσω από αυτές τις δολοφονίες σχηματίζεται και αποκρυσταλλώνεται ένα μοτίβο φόνων. Ποιος σκοτώνει μια γυναίκα και γιατί.

Έτσι φτάνουν πιο γρήγορα στη διαλεύκανση και ΒΑΣΙΚΑ στην ίδια την ΠΡΟΛΗΨΗ τέτοιων εγκλημάτων. Η γυναικοκτονία υφίσταται και δεν χρειάζεται καμία είδους πόλωση για να την μειώσει.

Έφτασε η ώρα, και άργησε, που ΟΛΟΙ μαζί οφείλουμε να κάνουμε κάτι. ΤΩΡΑ!

Έχουμε δικαιώματα που οφείλουμε να διεκδικήσουμε ΑΛΛΑ και ευθύνες που οφείλουμε να αναλάβουμε. #καμιαμόνη #femicide #endwomenabuse», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.