Βασίλης Χαλακατεβάκης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο μετά την γέννηση της κόρης του

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλης Χαλακατεβάκης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο μετά την γέννηση της κόρης του

Τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγος του, μιας και έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η Δέσποινα Μαραγουδάκη τα ξημερώματα της Πέμπτης έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον 63χρονο ηθοποιό και συγκεκριμένα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ζευγάρι έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μάλιστα πριν λίγη ώρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει με την αγαπημένη του, τον γιατρό καθώς και την μαία της.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Βασίλη Χαλακατεβάκη με την γυναίκα του μέσα από το μαιευτήριο

Βασίλης Χαλακατεβάκης πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Βασίλης Χαλακατεβάκης πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο μετά την γέννηση της κόρης του

Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού για τον ερχομό της κόρης του

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα 30/07 στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είπε ότι «Έγινα για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή γιατί στους ρόλους είμαι 30 χρόνια πατέρας. Έχω εξοικειωθεί με τη λέξη πατέρας».

Συνέχισε λέγοντας, «Καλά είμαστε, ευτυχισμένοι είμαστε. Δεν έχω άγχος, μια μικρή αμηχανία έχω γιατί δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το μωρό γεννήθηκε 2940» είπε ενώ πρόσθεσε ότι και πάνες θα αλλάζει: «Όλα τα κάνω εγώ, δεν έχω πρόβλημα στα δύσκολα».

Όταν τον ρώτησαν σχετικά με το όνομα της κορούλας του εκείνος απάντησε, «Έχουμε αποφασίσει μάλλον για το όνομα αλλά δεν το λέμε ακόμα».