Νίκος Κριθαριώτης - Ναστάζια Δαρίβα: Έγιναν για δεύτερη φορά γονείς

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Κριθαριώτης - Ναστάζια Δαρίβα: Έγιναν για δεύτερη φορά γονείς

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέεον ο Νίκος Κριθαριώτης και η σύζυγός του, Ναστάζια Δαρίβα. Ο λόγος είναι φυσικά ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους, με τον επιχειρηματία να ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα μέσα από τα social media.

Ο Νίκος Κριθαριώτης συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, που είναι αγκαλιά με τον νεογέννητο μωρό.

Στην λεζάντα της τρυφερής ανάρτησης έγραψε: “Τι ευλογία Θεούλη μου”.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δρίβα παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2019 και έχουν αποκτήσει ήδη έναν γιο, τον Δημήτρη.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου Santa Marina με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το πορτοκαλί του ουρανού την ώρα της δύσης του ηλίου. Η διακόσμηση του γάμου boho αλλά η νύφη -σχεδιάστρια και η ίδια- δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις κλασικές παραμυθένιες γραμμές των νυφικών.

Η αδελφή του γαμπρού Σήλια Κριθαριώτη δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνη ένα ονειρικό νυφικό για την τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή της ζωής της.

Η πρώτη φωτογραφία του Νίκου Κριθαριώτη με το νεογέννητο μωρό του

Νίκος Κριθαριώτης - Ναστάζια Δαρίβα έγιναν για δεύτερη φορά γονείς

Ο πρώην άντρας της Βίκυς Καγιά με την γυναίκα του στην παραλία - Απίστευτο κορμί

Ο πρώην άντρας της Βίκυς Καγιά, Νίκος Κριθαριώτης, εθεάθη με την γυναίκα του σε γνωστή παραλία της Μυκόνου παρέα εννοείται με τον γιο τους. Το ζευγάρι μαγνήτισε τα βλέμματα και περισσότερο από όλα σχολιάστηκε το απίστευτο κορμί της Ναστάζια.

Ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια προσπαθούν όσο γίνεται να κρατούν τον γάμο τους και γενικά την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπανίως ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει οπότε τα τρυφερά στιγμιότυπα που θα δείτε παρακάτω - τα οποία και κατέγραψε αποκλειστικά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr - είναι μοναδικά.

Νίκος Κριθαριώτης ναστάζια παραλία

Νίκος Κριθαριώτης τι κάνει σήμερα ο πρώην άντρας της Βίκυς Καγιά

πως είναι χωρίς ρετούς η σύντροφος του Νίκου Κριθαριώτη

Δείτε, επίσης, εδώ την πρώτη φορά που είχε απαθανατίσει ο φακός το Νίκο Κριθαριώτη με την Ναστάζια! Φορούσε κολάν και την κοιτούσαν όλοι...