Εσπευσμένα στην Αθήνα η Βάσω Λασκαράκη - Τι συνέβη

Βρισκόταν στην Κρήτη πολύ καιρό - Οι αναρτήσεις της στα Social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εσπευσμένα στην Αθήνα η Βάσω Λασκαράκη - Τι συνέβη

Η Βάσω Λασκαράκη εδώ και μήνες βρίσκεται στην αγαπημένη της Κρήτη, μαζί με την οικογένειά της και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές! Το μεσημέρι της Παρασκευής, όμως, έκανε γνωστό μέσα από τα social media πως... άφησε το πανέμορφο νησί και επέστρεψε στις υψηλές θερμοκρασίες της Αθήνας!

Τη σεζόν που μας πέρασε η Βάσω Λασκαράκη απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η ηθοποιός, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, απόλαυσε την καραντίνα καθώς δεν δούλευε και είχε την ευκαιρία να είναι συνεχώς με την οικογένειά της.

Η τελευταία τηλεοπτική δουλειά της ήταν η σειρά «Έρωτας Μετά» στον ALPHA, που προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

Τώρα, επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια» κι αυτός είναι μάλιστα ο λόγος της επιστροφής της Αύγουστο μήνα στην Αθήνα!

Ποιος ο λόγος της επιστροφής της Βάσως Λασκαράκη

Η ηθοποιός ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα σειρά της. Στα videos, λοιπόν, που ανέβασε στο Instagram έδειξε μερικούς από τους ηθοποιούς του καστ να… περιμένουν στο μακιγιάζ τη σειρά τους, αλλά και να σκάνε από τη ζέστη.

Ειδικότερα, η Βάσω έδειξε τη συμπρωταγωνίστριά της στο σίριαλ, Ρένια Λουιζίδου, να προσπαθεί να δροσιστεί χρησιμοποιώντας βεντάλια, ενώ σημείωσε πως έχει 41 βαθμούς Κελσίου.

Λεπτομέρειες για την σειρά "Σε ξένα χέρια"

Η ηθοποιός θα συνυπάρξει καλλιτεχνικά με τους Γιάννη Μπέζο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Ρένια Λιουζίδου.

Το σενάριο της νέας παραγωγής υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και η ιστορία περιστρέφεται γύρω από δύο ανθρώπους που μισιούνται και συγκρούονται. Είναι κι οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες κι ιδιοκτήτες εργοστασίων με σνακς. Στα χέρια τους θα βρεθεί από λάθος ένα μωρό… ανατρέποντας τα πάντα στις ζωές τους. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στέφανος Μπλάτσος.