Κατερίνα Παπουτσάκη: «Πριν από χρόνια "έπαιζε" ένα μεγάλο μπούλινγκ»

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Πριν από χρόνια

Την Κατερίνα Παπουτσάκη γνωρίσαμε ως ηθοποιό αλλά και στην συνέχεια την είδαμε και στον ρόλο του κριτή στο «Your Face Sounds Familiar». Αυτή τη φορά όμως η Κατερίνα Παπουτσάκη αποφάσισε να κάνει επιτέλους αυτό που όντως ήθελε να κάνει, να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Η ίδια μάλιστα κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι «Σκλάβα».

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη

«Σκλαβώσατε» τους θαυμαστές σας;

«Πάντα ήθελα να εκφραστώ μέσα από τη μουσική. Αυτή την ανάγκη μου την κάλυπτα μέσα από τις παραστάσεις και τα μιούζικαλ. Μέσα από τα μαθήματα που κάνω, εδώ και είκοσι χρόνια. Τραγουδούσαμε στην οικογένεια μου από μικρά παιδιά. Ο μπαμπάς μου έπαιζε κιθάρα, η μαμά μου τραγουδάει. Η θεία μου, ο αδελφός μου. Εκφραζόμασταν πολύ ως οικογένεια μέσα από τη μουσική».

-Πώς συνέβη και το αποφασίσατε;

«Ήθελα πάντα να κάνω κάτι δικό μου, απλά δεν είχα προσανατολιστεί σε ποια κατεύθυνση, σε ποιο ύφος. Πριν από χρόνια "έπαιζε" ένα μεγάλο μπούλινγκ, οπότε δεν τολμούσα να υλοποιήσω το όνειρο μου, παρά τις προτάσεις που μου είχαν γίνει. Όταν λοιπόν ο συνεργάτης μου, ο Γιώργος Λαιμός, μου έβαλε να ακούσω το κομμάτι του Τάκη (σ.σ.: Στραβαλέξη ή αλλιώς Τάκι Τσαν), με άγγιξε βαθιά. Οπότε πήρα την απόφαση. Δουλεύουμε κι άλλα πολύ όμορφα κομμάτια. Είμαι πολύ χαρούμενη και σιγά σιγά θα αρχίσω να τα κοινωνώ».

Ένα τραγούδι για την ανεκπλήρωτη αγάπη;

«Ένα κομμάτι με κινηματογραφική ατμόσφαιρα, νοσταλγική διάθεση και "ρεμπέτικες" επιρροές, που όταν το ακούς μοιάζει σαν να είναι ένας ψίθυρος και ένα παράπονο για μια ανεκπλήρωτη αγάπη».

-Τα πρώτα σας ακούσματα ποια ήταν;

«Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Μάνος Λοΐζος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Χάρις Αλεξίου, Τάνια Τσανακλίδου, Ελευθερία Αρβανιτάκη».

-Στην εφηβεία ποιο ήταν το ίνδαλμα σας;

«Άκουγα πολλή βρετανική ποπ».

-Υποκριτική ή τραγούδι;

«Ξεκάθαρα υποκριτική. Το τραγούδι είναι μια προέκταση, κατά κάποιον τρόπο, μιας καλλιτεχνικής έκφρασης. Είμαι ηθοποιός και πάντα αυτό ήθελα να είμαι».

-Αν ξεκινούσατε τώρα την καριέρα σας, θα συμμετείχατε σε τάλεντ σόου;

«Δεν θα πήγαινα σε τάλεντ σόου, γιατί μου φαίνεται πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία. Θα προσπαθούσα να βρω άλλους τρόπους. Παρ' όλα αυτά, κατανοώ την ανάγκη και φυσικά σέβομαι το θάρρος που έχουν όσοι συμμετέχουν».

Τραγουδάτε στα παιδιά σας;

«Πάρα πολύ και τραγουδούν και αυτά. Ακόμη και ο 2χρονος Κίμωνας ξέρει όλα τα τραγούδια. Έχει μουσικό αυτί. Μόλις ακούσει μια μελωδία την αποτυπώνει. Ο Μάξιμος παίζει πιάνο. Είναι γεγονός, τραγουδάμε πολύ στο σπίτι», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη στον Τηλεθεατή.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και όχι μόνο, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ηθοποιός έκανε την είδηση γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς η ίδια δημοσιεύει αρκετά συχνά προσωπικές της στιγμές στα social media.

Η όμορφη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο να δουν φέτος αρκετά νησιά της Ελλάδας καθώς έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής σε Κρήτη, Αγκίστρι και Σαντορίνη. Η ίδια βρέθηκε στην μαγευτική Δονούσα, μάλιστα δημοσίευσε και δικές της φωτογραφίες.