Χειροπέδες έβαλαν σε γνωστό λαϊκό τραγουδιστή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χειροπέδες έβαλαν σε γνωστό λαϊκό τραγουδιστή

Το απόγευμα της Τετάρτης ένας περαστικός αντίκρισε ένα απρόσμενο γεγονός στην περιοχή της Γλυφάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αντίκρισε έναν γνωστό λαϊκό τραγουδιστή να οδηγείται με χειροπέδες σε ένα μαύρο τζιπ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην Espresso, τον καλλιτέχνη των είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του, πριν από χρόνια, σε δημοφιλές μουσικό talent show.

Χειροπέδες σε λαϊκό τραγφουδιστή

Είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της "πιάτσας" ενώ μέχρι και σήμερα δεν είχε απασχολήσει τις αρχές. Πάντως, είναι αρκετά γνωστός για τις επιτυχίες του και την καλλιτεχνική του καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος αλλά η αιτία του συγκεκριμένου περιστατικού αναμένεται να αποκαλυφθεί σε λίγες ημέρες.

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Πολύ γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, φέρεται να έπαιζε «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που υπήρχαν εντός του παράνομου καζίνο.

Από κοινού με περίπου 50 ακόμη θαμώνες, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ομονοίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σημειώνεται ότι δύο ακόμα φορές από την αρχή του χρόνου, και εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ο τραγουδιστής έχει εντοπιστεί να παίζει τυχερά παιχνίδια, σε παράνομες λέσχες πάλι στο κέντρο της Αθήνας.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε για να δικαστεί ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 30 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χρήματα.

 Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Όσο μαζεύονται άνθρωποι στα καζίνα, τόσο αυξάνονται και τα κρούσματα

Τα στοιχεία της πανδημίας για το τελευταίο 24ωρο ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό των νέων μολύνσεων σε όλη την επικράτεια, τον αριθμό των διασωληνωμένων με κορωνοϊό και τον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τις επιπλοκές της Covid-19.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 493.304 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 138 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.865 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 17, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.965 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 151 (ημερήσια μεταβολή -27.05%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 172 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 41 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη). Έχει ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τα παιδιά 12 και άνω.

Κορωνοϊός 808 νέα κρούσματα και 24 θάνατοι