Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Αλεξανιάν - Η πρώτη φωτογραφία

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Αλεξανιάν - Η πρώτη φωτογραφία

Η αλήθεια είναι πως για κάποια δευτερόλεπτα η Χριστίνα Αλεξανιάν πανικόβαλλε τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά πλέον είναι όλα καλά! Η αγαπημένη ηθοποιός γνωστοποίησε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το βράδυ του Σαββάτου, πως είχε μια περιπέτεια υγείας που... σύμφωνα με το "μου ξαναέδωσε ζωή" που έγραψε, κρίνει κανείς πως ήταν αρκετά ανησυχητικά τα πράγματα!

Ωστόσο, τώρα είναι καλά και χαμογελάει!

Η ανάρτηση της Χριστίνας Αλεξανιάν

«Πόσο ευγνώμων είμαι σε αυτόν τον άνθρωπο! Ο Θωρακοχειρουργος Κοσμας Ηλιαδης, με τα μαγικά του χέρια, μου ξαναέδωσε πίσω τη ζωή! Αυτός και η άπαιχτη ομάδα του, μου ξανά έδωσαν πίσω το πιο μεγάλο χαμόγελο! Όταν τα εμπόδια μοιάζουν ανυπέρβλητα, αλλά το θαύμα σου χαρίζεται για να ξανά πιστέψεις με όλο σου το είναι!», έγραψε η Χριστίνα Αλεξανιάν κάτω από τη φωτογραφία που κοινοποίησε, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποιο ήταν το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Χριστίνα Αλεξανιάν νοσοκομείο

Χριστίνα Αλεξανιάν

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος με υψηλό πυρετό...

Τραγική απώλεια στην οικογένεια της Χριστίνας Αλεξανιάν

Ειδικότερα, η Χριστίνα έχασε πριν από λίγο καιρό τον αγαπημένο της θείο, αδερφό του πατέρα της, έναν άνθρωπο που είχε πολύ στενές επαφές και αγαπούσε πολύ.

Η ίδια διάλεξε να αποχαιρετήσει τον θείο της με μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με μια πολύ τρυφερή λεζάντα. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Έφυγε ο θείος Παντελής. Ο αδερφός του πατέρα μου. Ο μικρός του. Πήγε να τον συναντήσει εκεί που μόνο άγγελοι κατοικούν. Να μου τον φιλήσεις. Τελείωσαν οι αγκαλιές και η σκέψη πια μόνο θα τις κάνει. Θα ανταμώσεις τους γονείς και τα αδέρφια σου. Αυτή η τόσο αγαπημένη οικογένεια θα σμίξει ξανά. Καλό σου ταξίδι..»

Η φωτογραφία που ανέβασε ήταν αυτή:

χριστίνα αλεξανιάν απώλεια στην οικογένεια