Αγνώριστη η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Κατάμαυρη με κοντό φόρεμα στα σοκάκια της Κιμώλου

Οικογενειακές διακοπές για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Κατάμαυρη με κοντό φόρεμα στα σοκάκια της Κιμώλου

Αφού απόλαυσε στιγμές γαλήνης και ευτυχίας με την οικογένειά της στην Πάρο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την παραλία), αποφάσισαν να πάνε και κάπου αλλού που δεν έχουν ξαναπάει και κάπως έτσι... η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στην Κίμωλο!

Η παρουσιάστρια του ALPHA ανέβασε σήμερα τέσσερις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά και στην ανάρτησή της: «Πρώτη φορά στην Κίμωλο!».

Κατάμαυρη και πιο όμορφη από ποτέ!

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Χωρίς άγχος μέχρι τον Σεπτέμβρη, η Σταματίνα δεν σκοπεύει να αποχωριστεί τις χρυσαφένιες ακτές και τον καυτό ήλιο, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία με την παρουσία της. Κάτι που της λένε γυναίκες, ντόπιες και ξένες, που την πλησιάζουν για να τη χαιρετίσουν και να την ρωτήσουν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην επικαιρότητα.

Πώς διατηρείται σε φόρμα

Μάγεψε την παραλία με τη σιλουέτα της, κάτι στο οποίο συμφωνούν και πολλά σχόλια στο Instagram, χαρακτηρίζοντάς την -μεταξύ άλλων- και «τούμπανο»! Μυστικό της η συχνή γυμναστική, την οποία τήρησε ακόμα και μέσα στην καραντίνα, αλλά και η σωστή διατροφή που κάνει εδώ και χρόνια. Για πρωινό συνήθως προτιμά ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί, το μεσημέρι επιλέγει πρωτεϊνικά γεύματα (κοτόπουλο, μπιφτέκι ή ψάρι) με πράσινη σαλάτα, ενώ το βραδινό της εμπλουτίζεται συχνά και με κάτι λαδερό. Ενδιάμεσα, κόβει την πείνα της με υγιεινά σνακ, όπως 1 φρούτο εποχής ή 1 μπάρα δημητριακών, προκειμένου να μη μένει ποτέ με άδειο στομάχι. Ωστόσο, ψωμί, τηγανητά, αναψυκτικά και αλκοόλ... απαγορεύονται διά ροπάλου!

Το αγαπημένο της πρωινό

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια απολαμβάνει καθημερινά αυγά με αβοκάντο. Ένα πρωινό που προτείνουν πολλοί διαιτολόγοι καθώς είναι υψηλό σε διατροφικές αξίες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή δίαιτα