Αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα

Πίσω στα πάτρια εδάφη...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την οικογένειά του μας έχουν δείξει αρκετές φορές πως έχουν μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα. Ο «Greek Freak» μαζί με τον αδερφό του Θανάση Αντετοκούνμπο επέστρεψαν και πάλι στην Ελλάδα καθώς ο Γιάννης είχε δηλώσει πως όταν έρθει, θα έχει μαζί και το τρόπαιό του εφόσον είναι ο πρωταθλητής του NBA.

Όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα φώτα ήταν στραμμένα επάνω του καθώς λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε και μια μικρή συνέντευξη Τύπου για τον σταρ του NBA αλλά και MVP των τελικών.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες.

Θανάσης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μητέρα των Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη τύπου του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο μετά την πρώτη κατάκτηση τίτλου στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς. O κορυφαίος μπασκετμπολίστας, αφιέρωσε τον τίτλο του στη μητέρα του, η οποία όπως εξήγησε, δούλεψε σκληρά για να βρίσκεται εκείνος σε αυτή τη θέση.

«Σκεφτόμουν όλο το ταξίδι, όλη την πορεία μου, τι έκανα για να φτάσω εδώ. Τι θυσίασαν οι γονείς μου για να είμαι εδώ. Αυτό το έβλεπα κάθε μέρα, κάθε μέρα της ζωής μου. Αυτό είναι για την μαμά μου, δούλεψε τρομερά σκληρά για να είμαι εγώ εδώ.

Δεν με πίεσε ποτέ. Αυτό είναι για τον μπαμπά μου, που μας βλέπει από ψηλά και για τη γυναίκα μου. Κάθε μέρα με κάνει καλύτερο άνθρωπο, προσέχει τον γιο μου. Αυτό είναι και για τα αδέλφια μου. Αυτό ήθελα τόσο πολύ, γι’ αυτό το πήρα. Υπήρχαν άνθρωποι που με βοήθησαν, κάθε μέρα. Ευχαριστώ την μαμά μου, τον μπαμπά μου, την Μαράια, τα αδέλφια μου και όσους με βοήθησαν», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τη νίκη των Μπακς.