Γιώργος Ασημακόπουλος: Λάνσαρε το πρώτο του τραγούδι

Παρέα με την Καρολίνα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Ασημακόπουλος: Λάνσαρε το πρώτο του τραγούδι

Μετά από το Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να κάνει καριέρα στο τραγούδι καθώς ο ίδιος λάνσαρε το νέο του τραγούδι.

Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τον είχαμε συνηθίσει να μας χαρίζει διάφορες ατάκες, γι αυτόν τον λόγο βρήκε την δικαιολογία να ονομάσει το τραγούδι «Congo Bongo».

Μάλιστα στο βιντεο κλιπ δεν είναι μόνος καθώς εμφανίζεται και η αγαπημένη του φίλη Καρολίνα Καλύβα η οποία μπορεί να μην τραγούδησε αλλά τουλάχιστον χόρεψε.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέβασε το βίντεο κλιπ και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

"Coco Bongo
Στο όμορφο ταξίδι του survivor το έλεγα αμέτρητες φορές...
Coco Bongo !!!
Σκέφτηκα λοιπόν να το κάνω ένα χαρούμενο, καλοκαιρινό τραγούδι.
Έτσι απλά...
Ευχαριστώ την Καρολίνα, που πήρε μέρος στην τρελά μου ...
Διασκεδάστεεεε
στους ρυθμούς του Coco Bongo !!!
Στίχοι - μουσική Oge
Video clip - Βαγγέλης Τσαουσόπουλος".

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιώργου Ασημακόπουλου

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου Ασημακόπουλου

Τυπάρας με τα όλα του, σίγουρα τον θες για φίλο στην παρέα. Κάνει τις πλάκες του, χορεύει και τα κάνει όλα ρημαδιό, ελεύθερος πλέον για «κόνγκο και πόνγκο», όπως έλεγε και στο Survivor, με τις τηλεοπτικές “σειρήνες” να τον περιμένουν στη γωνία. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανοίγει την υπέροχη ψυχή του στο YOU, περιγράφει τις δύσκολες στιγμές στο ριάλιτι επιβίωσης και την απώλεια που του έγινε μάθημα ζωής, ενώ αποκαλύπτει αν είναι μόνος αυτή την περίοδο.

Από την πρώτη μέρα γύρισε στα μαγαζιά του, Sandy Kosta, και στο φιλανθρωπικό του έργο. «Και πριν ήμουν ενεργός, χωρίς να το ξέρει ο κόσμος», αποκαλύπτει για την δράση του στο Make-A-Wish, όπου βοηθά παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο. Στη συνάντησή μας είναι κεφάτος και δεν σταματά τα αστεία, αφού νιώθει γεμάτος μετά το reunion με την οικογένειά του. Για εκείνον είναι το Α και το Ω...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στο παιχνίδι;

Δεν με δυσκόλεψε κάτι συγκεκριμένο, πέρα από την επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους. Το σανίδι το συνήθισα μετά από δύο μέρες, όπως και την βρόμα. Η πείνα ήταν δύσκολη τον πρώτο μήνα, από τότε και μετά προσαρμόστηκα στις συνθήκες του Survivor.

Προς το τέλος πολλοί παίκτες έλεγαν πως άρχισαν να ξεχνούν πρόσωπα στην Ελλάδα...

Ισχύει. Αυτός ήταν και ένας λόγος που στενοχωριόμουν. Ήθελα να κοιμάμαι από νωρίς, ώστε να έχω μέσα μου τις εικόνες των δικών μου ανθρώπων. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μάς είχαν φύγει όλα από το μυαλό μας, σαν να γεννηθήκαμε στη ζούγκλα και υπήρχε μόνο το παιχνίδι. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Άλλο να το βλέπεις από τον καναπέ με ένα κομμάτι πίτσα –που μου είχε λείψει τόσο– κι άλλο να βρίσκεσαι μέσα. Ήταν πολύ δύσκολο και νιώθω περήφανος που κατάφερα να το φέρω εις πέρας.

Σκέφτηκες κάποια στιγμή να αποχωρήσεις οικειοθελώς;

Σαφώς το είχα σκεφτεί, 2-3 φορές. Ένιωθα εγκλωβισμένος, σαν φυλακισμένος. Ήθελα να γυρίσω στα παλιά εδώ και τώρα, ήθελα την παλιά μου γειτονιά για μία ώρα! (γέλια) Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, με κράτησε το πείσμα μου και ο σκοπός που είχα, τίποτε άλλο.

Πολλοί παίκτες έψαξαν φαγητό στα σκουπίδια ή έκλεψαν. Εσύ μπήκες σε αυτό το τριπάκι;

Εννοείται, ήθελα να επιβιώσω. Και σκουπίδια έχω ψάξει και σακούλες έχω ανοίξει και έχω φάει από μέσα, έχω «παλέψει» με ποντίκια για να τους πάρω την τροφή! Όταν πεινάς τα κάνεις όλα. Πλέον μπορώ να καταλάβω ακόμα και τους ανθρώπους που κλέβουν, επειδή δεν έχουν να φάνε, γιατί αναγκάστηκα να κλέψω αποφάγια.

Γιώργος Ασημακόπουλος συνέντευξη στο Youweekly για το Survivor

Όσο ήσουν στο παιχνίδι, η Σοφία Μαργαρίτη έκανε μια ανάρτηση και έλεγε ότι δεχόσουν bullying για τη σεξουαλικότητά σου. Τι εννοούσε;

Δεν ξέρω τι εννοούσε. Είχαμε έρθει πολύ κοντά, αλλά θεωρώ πως ήταν άκυρο αυτό που είπε, γιατί δεν είχαμε συζητήσει αν έχω σχέση ή οτιδήποτε τέτοιο. Είχαμε τόσα θέματα να ασχοληθούμε εκεί, που μόνο για σεξ δεν συζητούσαμε. Αν υπήρχε κάτι θα το έλεγα, γιατί είμαι ειλικρινής, δεν έχω κάτι να κρύψω. (Δείτε τι είχε πει η Σοφία Μαργαρίτη)

Σεξ έγινε στο παιχνίδι, όπως ειπώθηκε και στον τελικό;

Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε. Πάντως όταν είσαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, βρομάς και η τεστοστερόνη σου έχει πέσει γιατί δεν τρως, δεν μπορείς να έχεις ορμές.

Συζητήθηκε πολύ η κόντρα σου με τον Τριαντάφυλλο. Από εκεί που έλεγες «Ή αυτός ή εγώ», τελικά του ζήτησες δημόσια συγγνώμη. Τι άλλαξε;

Του ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί του, ό,τι έγινε ήταν στα πλαίσια του παιχνιδιού. Φεύγοντας άφησα πίσω όλα τα αρνητικά, αν πλήγωσα ή έθιξα κάποιον ζητώ δημόσια συγγνώμη, όπως έκανα και με τον Τριαντάφυλλο.

Αν τραγουδάει αύριο σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, θα πας να τον ακούσεις;

Εννοείται. Κατά βάθος είναι καλός άνθρωπος, ένα παιδί που δεν μεγαλώνει και θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο – αυτό κάποιες φορές δημιουργούσε παρεξηγήσεις. Άρα όταν τραγουδήσει θα πάω, θα είμαι στο πρώτο τραπέζι και θα του πετάω και γαρίφαλα!

Όταν κάνατε βουτιά γυμνοί μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, δεν σε απασχόλησε ότι υπήρχαν κάμερες;

Εννοείται ότι με απασχολούσε, αλλά εμείς θέλαμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό. Το κάναμε για να περάσουμε ένα μήνυμα. Ασπάζομαι τον γυμνισμό, έχω κάνει στη ζωή μου και πιστεύω πως πρέπει να αποδεχόμαστε το σώμα μας όπως είναι.

Οι δύο γυναίκες που βρίσκονταν στην παραλία, η Ελένη και η Καρολίνα, δήλωσαν πως έχεις το πιο ωραίο «πίσω σύστημα» από τους άντρες. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

(γελάει) Τι να κάνω, τους είπα πως ό,τι κιλά παίρνω, τα παίρνω στον ποπό μου και λογικά εστίασαν εκεί. Αφού τους άρεσε, το δέχομαι, κάτι θα είδαν.

Πώς σου φάνηκε η νίκη του Σάκη Κατσούλη στον τελικό;

Αντικειμενικά του άξιζε, μπράβο του και εύχομαι τα καλύτερα. Είχε τα χαρακτηριστικά ενός Survivor γιατί έβρισκε φαγητό, προστάτευε μια γυναίκα, την Μαριαλένα, και ήταν πολύ καλός αγωνιστικά.

Όταν επέστρεψες, τι σου είπαν οι γονείς σου;

Μόλις με είδαν με αγκάλιασαν. Ο πατέρας μου μού είπε: «Δεν πιστεύω ότι σε αγκαλιάζω και σε φιλάω, ότι είσαι εδώ μαζί μου». Μου έλειψαν πολύ, τους έλειψα, ζήσαμε έντονες στιγμές, ένιωσα ξανά τον δεσμό της οικογένειας και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Έχεις σχέση αυτήν την περίοδο;

Όχι, είμαι μόνος μου και δεν είμαι σε φάση σχέσης. Θέλω να επικεντρωθώ περισσότερο στα επαγγελματικά μου, δεν έχω χρόνο να δώσω σε μια σχέση – γιατί όταν είσαι με έναν άνθρωπο πρέπει να κάνεις focus εκεί.

Τι κοιτάς σε μια γυναίκα;

Σημασία έχει η χημεία. Από χαρακτηριστικά δεν κοιτάζω κάτι συγκεκριμένο, αλλά μου αρέσει να είναι ξανθιά με μπλε μάτια, το σκανδιναβικό πρότυπο.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί από σήμερα με 1,5 ευρώ