Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό

Δύσκολες ώρες βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος καθώς οι καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές είναι πολλές και για άλλους τόσους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε πως κινδύνευε το πατρικό του σπίτι.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά.. Το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε... Η παραλία στο Λαμπίρι... Τα καλοκαίρια της ζωής μου!!! Τώρα η φωτιά γλύφει τη θάλασσα εκεί που όλα τα δέντρα έσκυβαν πάνω της σα να ΄θελαν να ξεδιψάσουν... Κοίτα να δεις οι στάχτες που βάλθηκαν τις αναμνήσεις να σκεπάσουνε!!! Κουράγιο χωριανοί μου!!!».

Μάλιστα, αρκετοί ήταν κι εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν το τραγικό συμβάν που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Η νέα ανάρτηση για το κουταβάκι που είχαν βρει στα σκουπίδια

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου με την κίνηση τους να σώσουν ένα κουταβάκι από τα σκουπίδια, την ώρα που τάιζαν αδέσποτα στο δρόμο. Ο ηθοποιός μπήκε μέσα στον κάδο για να βρει από που ακουγόταν το κλάμα. Όταν λοιπόν είδαν το κουταβάκι ανάμεσα στα απορρίμματα, έπαθαν σοκ.

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω γιαυτό…Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών , η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????» έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγους μήνες μετά το τροχαίο που είχε.

Από την άλλη η σύζυγός του έγραψε: «Λίγο εξω απο την Αργαλαστη στο Πηλιο μετα τον εμβολιασμό του Βασίλη @charalampopoulos_vasilis ταΐζοντας τα αδέσποτα ακουσα ενα αδύναμο κλαμα μέσα απο τον καδο! Μας περίμενε μια ψυχη τρομοκρατημένη αλλα πανέμορφη και σίγουρα πολυ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χερια ασταματητα… η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτήρια της ψυχής μας..#saveadog #saveapuppy #luckypuppy #dogslife #itsmylife».

Η νέα ανάρτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για το κουταβάκι

Δέκα ημέρες μετά από την ημέρα που το έσωσαν, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο για να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους πως είναι σήμερα το σκυλάκι που βρήκαν και υιοθέτησαν μαζί με την σύζυγό του.

“…& ρεμβάζοντας με τη Λου!!”, έγραψε ο ηθοποιός στην ανάρτηση του και όπως ήταν λογικό και επόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή, αφού η κίνηση του ήταν πολύ συγκινητική.