Κορμάρα η Βάσω Λασκαράκη - Η φωτογραφία με μαγιό

Κοιτάζοντας το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κορμάρα η Βάσω Λασκαράκη - Η φωτογραφία με μαγιό

Την Βάσω Λασκαράκη από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να την δούμε στην ΕΡΤ όπου θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά «Σε ξένα χέρια».

Για αυτόν τον λόγο μπορεί η ίδια να μην μπορεί να πάει διακοπές αλλά παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα μπορντό μαγιό κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα. Με αυτόν τον τρόπο η ίδια καλωσόρισε τον Αύγουστο καθώς έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Γεια σου Αύγουστε… σε παρακαλώ να είσαι ευγενικός».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

«Η πιο δύσκολη στιγμή, ήταν η μέρα ανακοίνωσης του διαζυγίου»

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η ηθοποιός, άκρως εξομολογητική, έκανε αποκαλύψεις για την ζωή της.

«Υπήρξε η πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως δεν ήρθαμε σε συμφωνία, δεν ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ και καλώς έπραξα. Το πιο κοντά σε συζητήσεις ήταν με τον alpha. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Η αγωνία μου και το άγχος μου είναι το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δε μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί… Η αγωνία μου ήταν «τώρα αυτό θα είναι αλλαγή πορείας, αλλαγή καριέρας;», είπε για τις προτάσεις που της έγιναν για την τηλεόραση.

Ενώ, συνέχισε «Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει. Σε αντίθεση με τον κουμπάρο μου, και καλό μου φίλο, Μελέτη Ηλία, όταν διάβασα το σενάριο για τις Μέλισσες, είπα ότι αυτό το έργο θα είναι η επιτυχία της χρονιάς».