Ξεφτίλισαν οι χρήστες του Twitter την Ιωάννα Τούνη: «Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει»

«Μάλλον η βολεμένη Τούνη θέλει οι εργαζόμενοι να δουλεύουν σαν σκλάβοι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεφτίλισαν οι χρήστες του Twitter την Ιωάννα Τούνη: «Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει»

Στο επίκεντρο των social media βρέθηκε για άλλη μια φορά η Ιωάννα Τούνη καθώς προκλήθηκε μεγάλος σάλος ύστερα από τις δηλώσεις της. Ως influencer, η Ιωάννα Τούνη είναι αρκετά ενεργή στα social media της καθώς της αρέσει να έρχεται σε επικοινωνία και με τους διαδικτυακούς της φίλους αφού όπου κι αν πάει ποσταρει διάφορα πράγματα από την καθημερινότητά της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μαζί με την παρέα της βρέθηκε στους Παξούς όπου και πέρασε μέρος των διακοπών της. Λίγο αργότερα διαπίστωσε πως το ωράριο καταστημάτων άλλαξε μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας. Έτσι, η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο instagram εκφράζοντας το παράπονό της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: “Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε”.

Βέβαια, οι αντιδράσεις αλλά και τα σχόλια από τους χρήστες του Twitter δεν άργησαν να έρθουν. Δείτε παρακάτω κάποιες από αυτές.

Τα σχόλια στο Twitter

Σε έξαλλη κατάσταση η Τούνη με την επίθεση των followers της - Παίρνει θέση για όσα ακούστηκαν

Ο απόλυτος χαμός είχε γίνει ξανά με την Ιωάννα Τούνη για την δήλωση της για τα 800 ευρώ (δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε). Τα σχόλια προς το πρόσωπο της ήταν χιλιάδες κάνοντας της μεγάλη επίθεση.

Μάλιστα, η ίδια είχε ανέβασε μια σειρά από instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί είπε ότι είπε και να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα επισήμανε πως:

“Δεν αποκάλεσα ποτέ τεμπέληδες τους ανθρώπους που εργάζονται, οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή υποχρεωτικά από το κράτος και παίρνουν αναγκαστικά το επίδομα των 800 ευρώ. Υπάρχει όμως και μια τεράστια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι όχι απλά βολεύονται αλλά χαίρονται και με όλη αυτή την τραγική κατάσταση. Και κάθονται σπίτι και πληρώνονται και εύχονται να κρατήσει κι άλλους μήνες η καραντίνα.

Βέβαια αυτό που δεν καταλαβαίνουν ακόμα είναι ότι σε δύο, τρεις, πέντε μήνες θέλουν επιτέλους να γυρίσουν στη δουλειά τους, μπορεί η επιχείρηση που δούλευαν να έχει χρεωκοπήσει και να μην υπάρχει πια… Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τεμπέλη έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει τεθεί αναγκαστικά σε αναστολή και θέλει να πάει στη δουλειά του και δεν μπορεί. Υπάρχει η μερίδα των ανθρώπων που θέλουν να κάθονται και να πληρώνονται…”

Μπείτε στο προφίλ της στο instagram και δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε.

βίντεο της ιωάννας τούνη για τις δηλώσεις της