Ελίνα Παπίλα - Γιώργος Καρτελιάς: Έτσι θα ονομάζεται η νέα εκπομπή του Star

Θα τους δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στην πρωινή ζώνη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελίνα Παπίλα - Γιώργος Καρτελιάς: Έτσι θα ονομάζεται η νέα εκπομπή του Star

Το Star ετοιμάζει πυρετωδώς τις ετοιμασίες καθώς δυο νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση όπου πρόκειται να τους δούμε στην πρωινή ζώνη.

Πιο συγκεκριμένα, θα είναι ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα. Το μελλοντικό τηλεοπτικό δίδυμο είναι αρκετά αγαπητό στους αρκοατές του ραδιοφώνου, αφού έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία.

Η πρωινή εκπομπή που θα αναλάβουν, πρόκειται να είναι ψυχαγωγική ενώ ο τίτλος της εκπομπής τους θα λέγεταο «Breakfast at Star».

Στιγμιότυπα από τον γάμο του Γιώργου Καρτέλια

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ιωάννα Ταπούτη την Κυριακή 26/7. Το αγαπημένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

Λίγο μετά την ανακοίνωση πως ο ραδιοφωνικός παραγωγός και η συνάδελφος του, Ελίνα Παπίλια, αναλαμβάνουν το Πρωινό του Star, έσκασαν τα ευχάριστα του γάμου.

Το απόγευμα της Κυριακής, φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς ήταν δίπλα στο αγαπημένο ζευγάρι και γιόρτασαν όλοι μαζί την ξεχωριστή και σημαντική αυτή μέρα.

Ο γάμος ήταν αρκετά ρομαντικός ενώ αρκετά εντυπωσιακό ήταν και το φόρεμα της νύφης, μιας και ήταν κάτασπρο και μακρύ.

Στιγμιότυπα από τον γάμο του Γιώργου Καρτέλια

Γιώργος Καρτέλιας παντρεύτηκε ο νέος παρουσιαστής του Star φωτογραφίες

Γιώργος Καρτέλιας παντρεύτηκε ο νέος παρουσιαστής του Star

Οι δηλώσεις Καρτέλια - Παπίλα στην τελευταία τους ραδιοφωνική εκπομπή

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που βοήθησαν, εργάστηκαν, ξύπνησαν, κοιμήθηκαν για εμάς… Αν δεν υπήρχε ο Νίκος και ο Γιώργος Καρτελιάς εγώ θα ήμουν στο σπίτι μου και θα μεγάλωνα άλλα 3-4 παιδιά… Θα κλάψω και εγώ πάλι. Μου έχει φύγει όλη η μάσκαρα» είπε η Ελίνα Παπίλα, με τον συνάδελφο της να αναφέρει από την μεριά του:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο που πίστεψε σε όλο αυτό. Είκοσι χρόνια δεν έχω συγκινηθεί ποτέ. Η αγάπη που υπάρχει εδώ μέσα σε αυτή την ομάδα δεν την αλλάζω με τίποτα. Είστε τα βραβεία μου και μαζί πορευόμαστε και μαζί θα πορευτούμε. Ακόμα και στην τηλεόραση που θα πάμε τώρα στο Star, εσείς είστε πίσω από εμάς και μας στηρίζετε και μας κάνετε καλυτέρους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Παντρεύεται ο Γιώργος Καρτέλιας