Άκρως αδυνατισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου - Με μαύρο μπικίνι σε πισίνα

Έχει γυρίσει την πλάτη της στον φακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άκρως αδυνατισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου - Με μαύρο μπικίνι σε πισίνα

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το οριστικό τέλος της από το Open tv παρά το γεγονός πως περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της, ξεκλέβει λίγο χρόνο για να χαλαρώνει.

Πριν από λίγες ώρες πήγε για τις βουτιές της και εννοείται πως δημοσίευσε φωτογραφία με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Το νέο της επαγγελματικό βήμα

"Καλό μεσημέρι σε όλους. Δεν ξέρω που σας βρίσκει η 28η Ιουλίου εμένα με βρίσκει εδώ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, όλα καλά είμαστε δυνατές.

Ταυτόχρονα όμως με βρίσκει και στο MEGA, σήμερα είναι η μέρα που μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά μου, να σας πω τα νέα μου, θα είμαστε στο MEGA λοιπόν φέτος, όλη η ομάδα, έτσι όπως τη γνωρίζετε, έτσι όπως την έχετε αγαπήσει, τα Σαββατοκύριακο το πρωί θα πίνουμε από εκεί το καφεδάκι μας, θα είμαστε ακόμα πιο ενισχυμένοι, δεν μπορώ να σας πω πολλά... αυτά. Κι ετοιμαζόμαστε να σας φέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε...".

Μάλιστα, έκανε tag τον Παύλο Σταματόπουλο, την Ελένη Βουλγαράκη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, το MEGA, την εταιρεία παραγωγής Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα έχει η έμπειρη Βένια Καραγιάννη.