Με λευκό ολόσωμο μαγιό η Ιωάννα Μαλέσκου - Χωρίς ρετούς και παραμένει γραμμωμένη

Οι νέες της φωτογραφίες που «μοίρασαν» εγκεφαλικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με λευκό ολόσωμο μαγιό η Ιωάννα Μαλέσκου - Χωρίς ρετούς και παραμένει γραμμωμένη

Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ξεκινήσει η Ιωάννα Μαλέσκου. Η ίδια μοιράζεται καθημερινά αρκετές φωτογραφίες της και είναι όλες μια και μια, με το κορμί της να προκαλεί σε όλους... αναστάτωση.

Η όμορφη παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της και αφού έδωσε ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, άφησε στην άκρη όλες τις υποχρεώσεις και ξεκίνησε τα μπάνια της.

Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και τις διακοπές της, με τις περισσότερες να είναι φωτογραφίες της ίδιας με μαγιό.

Στην νέα της λοιπόν ανάρτηση, η Ιωάννα ποζάρει με ένα εντυπωσιακό λευκό ολόσωμο μαγιό και για ακόμη μια φορά «μοίρασε» εγκεφαλικά με το κορμί της.

Μάλιστα, τα εν λόγω στιγμιότυπα φαίνονται να είναι και χωρίς ρετούς, ωστόσο το καλλίγραμμο κορμί της σίγουρα δεν έχει ανάγκη από φώτοσοπ!

Οι νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου με μαγιό

Με αυτό τον τρόπο διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης και σίγουρα υπάρχει ένα μυστικό πίσω από αυτό! Πώς καταφέρνει να μένει σταθερή στα κιλά της και σε ποιες τροφές λέει "όχι" στην καθημερινότητά της; Θα τα μάθετε όλα στο Youweekly.gr.

Τη σιλουέτα της Ιωάννας Μαλέσκου πολλοί εζήλεψαν... τον κόπο που έκανε για να την αποκτήσει και να την διατηρήσει, κανείς! Πολύ πριν εμφανιστεί στην τηλεόραση και γίνει γνωστή, αγαπούσε την γυμναστική και την καλή διατροφή, ενώ είχε αποκαλύψει ότι ποτέ δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, αλλά συνεχίζει να κοπιάζει για το αψεγάδιαστο κορμί της.

"Γυμνάζομαι 3-4 φορές την εβδομάδα γιατί θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Για μένα είναι τρόπος ζωής. Ωστόσο, αυστηρή διατροφή κάνω μόνο το καλοκαίρι, όπου τρώω περισσότερο πρωτεΐνες, λίγους υδατάνθρακες και πίνω πολύ νερό."