Έφυγε από την Αθήνα η Νίκη Λυμπεράκη μετά το τέλος της συνεργασίας της με το OPEN

Ιδιαίτερο καλοκαίρι για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφυγε από την Αθήνα η Νίκη Λυμπεράκη μετά το τέλος της συνεργασίας της με το OPEN

Το τέλος της συνεργασίας της αποφάσισε η Νίκη Λυμπεράκη με το OPEN. Η ίδια, λίγο μετά την ανακοίνωση, θέλησε να φύγει εκτός Αθηνών.

Ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, όπου μέσα σε όλα ανέφερε:

“Ολοκληρώνεται η συνεργασία του Οpen με τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απήχησης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά της”.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια λοιπόν χωρίς να θελήσει να ανακοινώσει κάτι για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, αποφάσισε να αφήσει την πρωτεύουσα να επισκεφθεί την Κίμωλο.

Μάλιστα, η Νίκη Λυμπεράκη μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Φωτογραφίες της Νίκης Λυμπεράκη μετά την αποχώρηση της από το OPEN

Έφυγε από την Αθήνα η Νίκη Λυμπεράκη μετά την αποχώρηση της από το OPEN φωτογραφίες από τις διακοπές της

Έφυγε από την Αθήνα η Νίκη Λυμπεράκη μετά την αποχώρηση της από το OPEN

Η μακροσκελής ανάρτησή της για το τέλος της από το OPEN

«Τελευταίο δελτίο στο Open για μένα το αποψινό. Εδώ κλείνει ο πιο ενδιαφέρων ως τώρα κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής, μετά από δύο πολύ έντονα χρόνια.

Για τη δουλειά που κάναμε στο Open νιώθω περήφανη. Όχι μόνο για τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης, αλλά, πάνω από όλα, για την ποιότητα της δουλειάς μας. Οφειλόμενες ευχαριστίες λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, στη διεύθυνση και στη διοίκηση.

Λίγα λόγια για την Νίκη Λυμπεράκη

Από το 2002, ξεκίνησε την επαγγελματική της ενασχόληση με τη δημοσιογραφία και έως σήμερα έχει εργαστεί σε σειρά τηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Εργάστηκε στο Alter Channel (από το 2005), στο Kontra Channel, στο SBC, ενώ στον ΣΚΑΪ ξεκίνησε να εργάζεται τον Δεκέμβριο του 2014, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα.

To 2016, για μικρό χρονικό διάστημα συμπαρουσίαζε μαζί με το Kωνσταντίνο Ζούλα την εκπομπή "Η Ελλάδα στον καθρέφτη". Από τις αρχές του 2017 ανέλαβε την παρουσίαση του Κεντρικού Ραδιοφωνικού Μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100.3, ενώ από τον Φεβρουάριο έως τον Μάϊο του 2019 παρουσίαζε την εκπομπή "Ρουά Ματ".

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open, και από τον Aπρίλιο του 2020 ξεκίνησε να παρουσιάζει έκτακτα την εκπομπή iNFO-19 για περιορισμένο χρονικό διάστημα λόγω επικαιρότητας συσχετιζόμενης με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τον Ιανουάριου του 2020 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση για την αντικειμενική, δεοντολογικά ορθή και με πληρότητα παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού Open TV.