Νίκος Κριθαριώτης: Η πρώτη φωτογραφία από το νεογέννητο του πρώην της Βίκυς Καγιά

Να σας ζήσει!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Κριθαριώτης: Η πρώτη φωτογραφία από το νεογέννητο του πρώην της Βίκυς Καγιά

Ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ καθώς έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Μάλιστα, η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το προσωπικό λογαριασμό του ευτυχισμένου μπαμπάς ο οποίος έβγαλε φωτογραφία με το μωράκι τους.

Έτσι η Ναστάζια Δαρίβα δημοσίευσε κι εκείνη μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα παπουτσάκια του μωρού της, αποκαλύπτοντας παράλληλα για πρώτη φορά το φύλο του νεογέννητου.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά “My little Princess” αποκαλύπτοντας πως απέκτησαν μια κορούλα καθώς το πρώτο τους παιδί που ήρθε στον κόσμο το 2018 είναι αγοράκι, ο Δημήτρης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αναστάζια Δαρίβα

Ναστάζια Δαρίβα - Δείχνει πρώτη φορά το μωράκι τους

Βάπτισε τον γιο του ο Νίκος Κριθαριώτης

Ευτυχισμένες στιγμές για το Νίκο Κριθαριώτη, τον πρώην άντρα της Βίκυς Καγιά, και την πλέον γυναίκα του Ναστάζια Δρίβα! Πριν από λίγες ώρες και συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας, το ζευγάρι βάπτισε τον γιο του!

Η Ναστάζια Δρίβα έκλεψε τις εντυπώσεις με το μπλε φόρεμά της στην βάπτιση του μικρού, το όνομα αυτού Δημήτρης. Νονός ήταν ο Παναγιώτης Τσάκος, γιος της Σήλιας Κριθαριώτη και του Νίκου Τσάκου και ανιψιός του Νίκου Κριθαριώτη.

Ο μικρός πήρε το όνομα Δημήτρης, από τον αείμνηστο πατέρα του Νίκου Κριθαριώτη, που του είχε μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, τόσο ο Νίκος Κριθαριώτης όσο και η Ναστάζια Δαρίβα δημοσίευσαν στα social media φωτογραφίες από το μυστήριο, αλλά και από το τραπέζι που ακολούθησε.

Νίκος Κριθαριώτης πρώην άντρας Βίκυς ΚαγιάΝίκος Κριθαριώτης βάπτιση

Νίκος Κριθαριώτης: Ο πρώην άντρας της Βίκυς Καγιά με την γυναίκα του στην παραλία - Απίστευτο κορμί

Ο πρώην άντρας της Βίκυς Καγιά, Νίκος Κριθαριώτης, εθεάθη με την γυναίκα του σε γνωστή παραλία της Μυκόνου παρέα εννοείται με τον γιο τους. Το ζευγάρι μαγνήτισε τα βλέμματα και περισσότερο από όλα σχολιάστηκε το απίστευτο κορμί της Ναστάζια.

Ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια προσπαθούν όσο γίνεται να κρατούν τον γάμο τους και γενικά την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπανίως ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει οπότε τα τρυφερά στιγμιότυπα που θα δείτε παρακάτω - τα οποία και κατέγραψε αποκλειστικά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr - είναι μοναδικά.

Φωτογραφίες από τον πρώην άντρα της Βίκυς Καγιά, Νίκο Κριθαριώτη, με την γυναίκα του στην παραλία

Νίκος Κριθαριώτης ναστάζια παραλία

Νίκος Κριθαριώτης τι κάνει σήμερα ο πρώην άντρας της Βίκυς Καγιά

πως είναι χωρίς ρετούς η σύντροφος του Νίκου Κριθαριώτη