Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός - «Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός - «Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν»

Με μια τρομερή αποκάλυψη έρχεται η ηθοποιός Sharon Stone καθώς εξομολογήθηκε πως κινδυνεύει να χάσει την δουλειά της για επερχόμενη τηλεοπτική σειρά, καθώς η ίδια έθεσε σαν όρο να έχουν εμβολιαστεί πρώτα όλα τα μέλη της παραγωγής αλλά και οι ηθοποιοί της σειράς.

Να τονίσουμε πως το δικό του μήνυμα ήθελε να δώσει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τους πολίτες οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν.

Μάλιστα, η ίδια τοποθετήθηκε και είπε χαρακτηριστικά: «Θα επιστρέψω στο δουλειά μου πριν να έχουν εμβολιαστεί όλοι; Όχι, δεν θα πάω. Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν. Θα χάσω την δουλειά μου εάν όλοι δεν εμβολιαστούν; Ναι θα μπορούσα. Θα υπερασπιστώ όλους εμάς ώστε όλοι στα σετ να είναι εμβολιασμένοι; Ναι, θα το κάνω. Επειδή είναι γελοίο ότι πρέπει να πάμε στην δουλειά, όπου στην πραγματικότητα δεν είναι ασφαλές να δουλεύουμε.

Δεν πρέπει να δουλέψουμε μέχρι να εμβολιαστούμε όλοι. Γιατί; Γιατί τρέχω για εμάς. Κι εγώ είμαι εσείς. Συγγνώμη που αυτές είναι οι συνθήκες εργασίας μας και που έχουμε αυτό το σωματείο ηθοποιών.»

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Sharon Stone

Λίγα λόγια για την Sharon Stone

Η Sharon Vonne Stone γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1958 και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και πρώην μοντέλο μόδας. Είναι αρκετά γνωστή για το ότι έπαιζε θηλυκές γυναίκες και γυναίκες μυστηρίου στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, έγινε δημοφιλές σεξ σύμβολο σε όλη τη δεκαετία του 1990. Είναι αποδέκτης ενός βραβείου Emmy και μιας Χρυσής Σφαίρας, καθώς και υποψηφιότητες για Όσκαρ και Βραβείο Συνδικάτου Ηθοποιών Οθόνης.

Μετά το μόντελινγκ σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και έντυπες διαφημίσεις, η Stone έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία ως επιπλέον στο κωμικό δράμα του Woody Allen Starsust Memories (1980) και έπαιξε το πρώτο της μέρος στην ταινία τρόμου του Wes Craven Deadly Blessing (1981). Τη δεκαετία του 1980, εμφανίστηκε στις ασυμβίβαστες διαφορές (1984), τα ορυχεία του Βασιλιά Σολομώντα (1985), το Cold Steel (1987) και το Above the Law (1988). Βρήκε την κυρίαρχη προβολή με τη συμμετοχή της στην ταινία δράσης του Paul Verhoeven Total Recall (1990) και έγινε διεθνής αναγνώριση όταν πρωταγωνίστησε ως Catherine Tramell σε μια άλλη ταινία του Verhoeven, το ερωτικό θρίλερ Basic Instinct (1992), για το οποίο κέρδισε το πρώτο της Υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Ταινία - Δράμα. Έλαβε περαιτέρω αναγνώριση από τους κριτικούς με την ερμηνεία της στο επικό έγκλημα δράματος του Μάρτιν Σκορσέζε Casino (1995), αποσπώντας το βραβείο Χρυσής Σφαίρας και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού.

Οι άλλες αξιοσημείωτες ταινίες του Stone περιλαμβάνουν The Mighty (1998), The Muse (1999), Sliver (1993), The Specialist (1994), The Quick and the Dead (1995), Last Dance (1996), Sphere (1998), Catwoman ( 2004), Broken Flowers (2005), Alpha Dog (2006), Basic Instinct 2 (2006), Bobby (2006), Lovelace (2013), Fading Gigolo (2013), The Disaster Artist (2017), Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story του Martin Scorsese (2019) και The Laundromat (2019). Το 1995, έλαβε ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame και το 2005, ονομάστηκε Αξιωματικός του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων στη Γαλλία.