Οι Μεν και οι Δεν: Το ακατάλληλο πλάνο της Άννας Κουρή που δεν κόπηκε ποτέ στο μοντάζ

Αδιανόητο στιγμιότυπο της ηθοποιού - Υπάρχει μέχρι και σήμερα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι Μεν και οι Δεν: Το ακατάλληλο πλάνο της Άννας Κουρή που δεν κόπηκε ποτέ στο μοντάζ

Ένα «ακατάλληλο» πλάνο που ελάχιστοι είχαν προσέξει από την τηλεοπτική σειρά Οι Μεν και οι Δεν κάνει τελευταία τον γύρο του διαδικτύου. Πρωταγωνίστρια του εν λόγω πλάνου ήταν η τηλεοπτική Βάνα.

Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες του Χάρη Ρώμα και παρά του ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια, οι ατάκες και οι ηθοποιοί συζητιούνται μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο, κανείς δεν είχε ποτέ παρατηρήσει ένα ακατάλληλο πλάνο της Άννας Κουρή, το οποίο δεν κόπηκε ποτέ στο μοντάζ και εξακολουθεί να προβάλλεται κανονικά μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία σκηνή του τρίτου επεισοδίου, οι ηθοποιοί της σειράς ενώ χορεύουν, ξαφνικά σκίζεται η κόκκινη φούστα της Άννας Κούρη από πίσω.

Πολύ λίγοι τηλεθεατές το είχαν προσέξει, ωστόσο προσέφερε άφθονο γέλιο στους συμπρωταγωνιστές της. Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα βγήκε και μια ακατάλληλη φωτογραφία της Καλλιρόης Μυριαγκού που έπαιζε στο Κωνσταντίνου και Ελένης!

Το ακατάλληλο πλάνο της Άννας Κούρη στην σειρά Οι Μεν και οι Δεν

Οι Μεν και οι Δεν ακατάλληλο πλάνο

Λίγα λόγια για την σειρά Οι Μεν και Οι Δεν

Οι Μεν και οι Δεν είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε τις περιόδους 1993-1994, 1994-1995 και 1995-1996 από τον ANT1. Το σενάριο της σειράς έγραψαν οι Άννα Χατζησοφιά και Χάρης Ρώμας, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Φωτεινή Κοτρώτση. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Χάρης Ρώμας, Άννα Κουρή, Στέλιος Μάινας και Τζόυς Ευείδη. Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία και έχει επαναπροβληθεί πολλές φορές σε επανάληψη.Ο Διονύσης Δάγγας (Χάρης Ρώμας) ήταν ένας μεγαλοδικηγόρος που πάντα υπερασπιζόταν εγκληματίες. Είχε παντρευτεί την τεμπέλα και σπάταλη Βάνα (Άννα Κουρή), γόνο αριστοκρατικής οικογένειας της Αθήνας, και συζούν σε μια πολυκατοικία στο Κολωνάκι.

Ο Τίμος και η Νανά Σταμάτη (Στέλιος Μάινας και Τζόυς Ευείδη), άνεργος τεμπέλης και καλλιτέχνιδα κατασκευής σκουλαρικιών και πινάκων, αντίστοιχα, μετακομίζουν στο διπλανό μικρό διαμέρισμα, που το κερδίζουν σε διαγωνισμό του ANT1. Ο Τίμος και η Νανά έκαναν τα πάντα για να πάρουν χρήματα από τους διπλανούς και κυρίως από το Διονύση, που ήταν μεγάλος τσιγκούνης.

Γενικότερα, επίσης, η σύγκρουση μεταξύ των δύο ζευγαριών έγινε αναπόφευκτη και διαρκής, καθώς ο συντηρητισμός και o σνομπισμός των μεγαλοαστών Δάγκα ερχόταν σε σφοδρή αντίθεση με τη νοοτροπία «ό,τι βρέξει ας κατεβάσει» των «προχωρημένων» γειτόνων τους.Μολονότι δεν υπήρξε ποτέ κάποιο «βιογραφικό» επεισόδιο, η σειρά παρέθετε συχνά αναφορές και για το παρελθόν των χαρακτήρων, όπως και για χρονολογίες πριν από την έναρξη της σειράς - για παράδειγμα, το έτος του γάμου Διονύση και Βάνας εξάγεται από έμμεσες χρονικές αναφορές σε αρκετά επεισόδια, ενώ οι ηλικίες της Βάνας και της Νανάς αναφέρονται στο επεισόδιο 38 «Παντρεμένες Αφροδίτες».