Κατσούλης και Ρουμελιώτη δεν είδαν τους φωτογράφους: Απίστευτο αποκλειστικό υλικό στη δημοσιότητα

Καρέ καρέ πολύ τρυφερές στιγμές τους στην παραλία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατσούλης και Ρουμελιώτη δεν είδαν τους φωτογράφους: Απίστευτο αποκλειστικό υλικό στη δημοσιότητα

Με τον καλύτερο τρόπο αποφάσισαν να υποδεχτούν τον Αύγουστο ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με μια βουτιά-ανακούφιση από τον πρωτοφανή καύσωνα των τελευταίων ημερών.

Ο φακός του YOU τούς συνάντησε στην Αγία Άννα την περασμένη Κυριακή, μαζί με τους νικητές του “Battle of the Couples”, Άγγελο Κατσιλιανό και Μαριάννα Λουκά, με τους οποίους κάθισαν μαζί, συζήτησαν σε πολύ χαρούμενο κλίμα και έβγαλαν αναμνηστικές selfies. Αξίζει να σημειωθεί πως, μόλις ο Σάκης και η Μαριαλένα έγιναν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους λουόμενους, επικράτησε το αδιαχώρητο με δεκάδες θαυμαστές να ζητούν φωτογραφίες από τους Survivors και κυρίως από τον νικητή, που ήταν περιχαρής για την αγάπη που του έδειχνε ο κόσμος.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Άκρως τρυφεροί μεταξύ τους, οι κινήσεις τους θυμίζουν κανονικό ζευγάρι, Σάκης και Μαριαλένα επιμένουν, ωστόσο, πως δεν υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους απ' ό,τι είδαμε στο Survivor και πως το μέλλον θα δείξει αν θα είναι ξανά μαζί. Δεν περιμένουμε εξελίξεις πάντως (μόνο) στα αισθηματικά, καθώς οι δυο τους είχαν μια σειρά από επαγγελματικά ραντεβού στη Μύκονο, τα οποία θα συζητηθούν έντονα αυτό τον χειμώνα σε περίπτωση που προχωρήσουν.

Καρέ καρέ Κατσούλης - Ρουμελιώτη στην παραλία

Κατσούλης - Ρουμελιώτη

Κατσούλης - Ρουμελιώτη αποκλειστικές φωτογραφίες

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του περιοδικού YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.

Η συγκατοίκηση συνεχίζεται και στη Μύκονο!

Η παραλία έγινε το... φυσικό τους περιβάλλον, αφού εκεί πέρασαν τους προηγούμενους έξι μήνες, ενώ πλέον μπορούν να τη χαίρονται απαλλαγμένοι από την πείνα και τις κακουχίες, φορώντας καθαρά μαγιό. Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το YOU, το ζευγάρι πλέον μένει κάτω από την ίδια στέγη, κάτι που συνεχίστηκε και στη Μύκονο, όπως μας μεταφέρουν ντόπιοι, για να συμπληρώσουν ότι μάλλον σύντομα θα κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και τουλάχιστον θα αποκαλύψουν πως είναι μαζί...