Σταματίνα Τσιμτσιλή - αποκλειστικό: Η αποκάλυψη για το τέταρτο παιδί με τον Θέμη Σοφό

"Ο Θέμης είναι πάρα πολύ ψύχραιμος..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή - αποκλειστικό: Η αποκάλυψη για το τέταρτο παιδί με τον Θέμη Σοφό

Τη Σταματίνα ξέρεις πού θα την βρεις κάθε καλοκαίρι, στην αγαπημένη της παραλία της Πάρου, Σάντα Μαρία, να μαυρίζει και να κυνηγάει τα παιδιά της (δείτε εδώ φωτογραφίες). Χαζεύεις το άψογο κορμί της –καλοδουλεμένο από την εντατική γυμναστική των τελευταίων χρόνων- και εντυπωσιάζεσαι από την ενέργειά της.

Η παρουσιάστρια βιώνει τις δικές της “Happy days” οικογενειακές στιγμές στο νησί μετά από έναν εξουθενωτικό χειμώνα, που είχε πολλές πρωτιές για τον ALPHA αλλά και καραντίνα, κορωνοϊό και απρόσμενες καταστάσεις στην επικαιρότητα της showbiz. Μετά την απόλυτη τρέλα -επιτέλους- η χαλάρωση... Σε μια τέτοια διάθεση την βρήκαμε και τη ρωτήσαμε για όλα.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Από τη μία η νέα σεζόν, που αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα, ο ανταγωνισμός και οι αλλαγές που σκέπτεται να κάνει στην εκπομπή της... Από την άλλη τα μυστικά του ευτυχισμένου γάμου της με τον Θέμη Σοφό, τα τρία παιδιά και οι ευθύνες τους, η σκέψη για ένα τέταρτο. Αλήθεια, αυτό το κορίτσι ηρεμεί ποτέ;

Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την σχέσεις της με τον Θέμη Σοφό

Σταματίνα Τσιμτσιλή έγκυος τέταρτο παιδί

Έχεις κάποιο μυστικό επιτυχημένου γάμου και σχέσης με τον Θέμη;

Και εγώ και ο άντρας μου δουλεύουμε γι' αυτό. Δεν ξέρω από μυστικά γάμου και σχέσεων, εμείς σαν ζευγάρι θέλουμε και βρίσκουμε χρόνο για τους δυο μας. Ασχέτως των προγραμμάτων μας, και κυρίως του Θέμη που είναι πολύ απαιτητικό, επιδιώκουμε να βγαίνουμε οι δυο μας, να λέμε τα νέα μας, να περνάμε καλά. Είμαστε ερωτευμένοι με τον Θέμη όπως τον πρώτο καιρό και σίγουρα η σχέση μας που εξελίσσεται είναι μια σχέση ζωής και αγάπης, με μια διαδρομή ετών που έχει χτιστεί με πολλές εμπειρίες. Και υπάρχουν τρία υπέροχα παιδιά που έχουν ομορφύνει τον γάμο μας και έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Γιατί τσακώνεστε;

Για χαζομάρες... Εκνευρίζομαι όταν μου λέει έρχομαι σπίτι και όταν τον παίρνω μετά από καμία ώρα είναι ακόμα στο γραφείο. Αυτός είναι πιο ο συνήθης λόγος καβγά μας, εγώ τσαντίζομαι γιατί τον περιμένω για φαγητό, ή μπορεί να τσαντιστεί εκείνος το πρωί που χτυπάει το ξυπνητήρι μου και τον ξυπνάει... Ανούσια πράγματα.

Τέταρτο παιδί θα ήθελες;

Δεν λέω όχι και ότι “έκλεισα”. Εξάλλου τα κορίτσια μου τώρα μεγάλωσαν και έχουν μια πολύ διαμορφωμένη προσωπικότητα, με βοηθάνε με τον Γιάννη και νοιάζονται για τον αδελφό τους, νιώθω πολύ τυχερή που τις έχω και φυσικά όλες μαζί κακομαθαίνουμε τον μικρό.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ