Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Δύσκολες ώρες για την Νάσια Κονιτοπούλου

Θύμα της πύρινης λαίλαπας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Δύσκολες ώρες για την Νάσια Κονιτοπούλου

Η πύρινη λαίλαπα όπου ξεκίνησε από την Βαρυμπόμπη και στην συνέχεια εξαπλώθηκε σαν μαύρο σύννεφο στις υπόλοιπες περιοχές. Μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα ενώ οι κάτοικοι της Αττικής είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ένα από τα πρόσωπα που έζησε το όλο σκηνικό από κοντά ήταν και η Νάσια Κονιτοπούλου καθώς το σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πλατεία της Βαρυμπόμπης όπου εκτυλίχθηκε η φωτιά.

Η ίδια χρειάστηκε να εκκενώσει την κατοικία της και να φύγει απευθείας σε κάποιο άλλο σπίτι μη γνωρίζοντας τι θα αντικρύσει την επόμενη ημέρα καθώς η κατάσταση συνεχίζει να είναι τραγική καθώς δεν έχουν καταγραφεί ακόμη οι ζημιές.

Οι πυροσβέστες πήραν νερό από την πισίνα

Οι πυροσβέστες κάνουν το αδύνατο δυνατόν προκειμένου να σβήσουν όσο πιο άμεσα γίνεται την πύρινη λαίλαπα η οποία έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους της Αττικής από εχθές στην Βαρυμπόμπη.

Τα εναέρια μέσα από το πρωί επιχειρούν να σβήσουν, ή έστω να ελέγξουν την φωτιά γιατί όσο μεσημεριάζει ξεκινούν οι μεγάλες θερμοκρασίες και θα γίνει πιο δύσκολη η διαδικασία κατάσβεσης.

Μάλιστα, στο ρέμα Χελιδονούς όπου ένα σπίτι έδωσε στους πυροσβέστες πρόσβαση στην πισίνα τους για να αντλήσουν νερό από εκεί.

Οι εικόνες είναι τραγικές ενώ σύμφωνα με το Mega οι πυροσβέστες σημείωσαν ότι δεν τους είχε τελειώσει το νερό, αλλά η πισίνα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση. «Είχαμε άφθονο νερό πλησίον της πυρκαγιάς», δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το νερό που πήραν από την πισίνα οι πυροσβέστες

Κάηκαν ζωντανά άλογα

Τραγικές στιγμές από το απόγευμα της Τρίτης στην Βαρυμπόμπη! Υπεράνθρωπες προσπάθειες διάσωσης ανθρώπων και ζώων. Εθελοντές έχουν αυθόρμητα κινητοποιηθεί και μέσα από τα social media. Πολλοί προσφέρουν φορτηγά που έχουν οι ίδιοι ή έστω έχουν πρόσβαση σε αυτά, για την μεταφορά ιπποειδών.

Όμως, δεν κατάφεραν να σωθούν όλα τα άλογα. Αρκετά ξέφυγαν από μόνα τους από τους ιππικούς ομίλους ή τα κτήματα στα οποία βρίσκονταν την ώρα της πυρκαγιάς.