Τρύφωνας Σαμαράς: Η έκρηξη αγάπης προς τον Κοκλώνη - «Σ'αγαπάω και θα είμαι πάντα δίπλα σου»

Τα τρυφερά του λόγια με αφορμή τα γενέθλια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρύφωνας Σαμαράς: Η έκρηξη αγάπης προς τον Κοκλώνη - «Σ'αγαπάω και θα είμαι πάντα δίπλα σου»

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα, 4 Αυγούστου, ο Νίκος Κοκλώνης. Ανάμεσα στους φίλους του που του ευχήθηκαν ήταν φυσικά και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Οι δύο άντρες έχουν μια χτίσει μια γερή φιλία μεταξύ τους και πολλές είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακούς τους απαθανατίζει σε κοινές εξόδους.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός κομμωτής θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον παρουσιαστή και τηλεοπτικό παραγωγή, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση του Τρύφωνα Σαμαρά για τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Happy birthday to you , my friend @nkoklonis. Στιγμές μαγικες ,στιγμές μοναδικές στιγμές ανθρώπινες μόνο μαζί σου σ’αγαπωωωω και θάμαι πάντα δίπλα σου».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη

«Χρόνια πολλά μοναδικέ μου…να τα χιλιάσεις! Εμείς οι δύο μπορεί να μη μεγαλώσαμε μαζί, όμως …τα τελευταία χρόνια μπήκες στην ζωή μου και έχουμε περάσει τόσες στιγμές…γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ερωτευτήκαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί,την «πατήσαμε» και θα γεράσουμε μαζί…

Η φιλία θέλει τρέξιμο για να διατηρηθεί κι εμείς σ΄αυτό βγαίνουμε πρωταθλητές! Αμοιβαίες υποχωρήσεις κι εμπιστοσύνη …μια φιλία που έκανε ξεκάθαρο από την αρχή, πόσο δυνατή θα είναι.

Δεν σ αγαπώ άπλα…σε λατρεύω γιατί έχεις ψυχή ανοιχτή για κάθε μικρό ενθουσιασμό που βρίσκεται στο δρόμο σου…ψυχή και καρδιά μικρού παιδιού μ ένα υπέροχο μυαλό!

Είμαι ευγνώμων που σε έχω στη ζωή μου, είσαι τόσο ξεχωριστός και κάθε μέρα γίνομαι όλο κ καλύτερη με εσένα σύμμαχό μου στη ζωή. Σου εύχομαι κάθε ευτυχία. Δεν θα πω πολλά, έτσι και αλλιώς ένα απλό «χρόνια πολλά» δεν μπορεί να εκφράσει όλα όσα έχω ανάγκη να σου πω. Μείνε όπως είσαι, σ’ αγαπώ και σου αξίζουν ΜΟΝΟ τα καλύτερα…

Για κάθε κρυφή σου επιθυμία (που την ξέρουμε ελάχιστοι)και σήμερα θα την άκουσαν μόνο μερικά κεριά υπάρχει ένα όνειρο που καίγεται να γίνει αληθινό…και θα γίνει!». έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.