Πυρόπληκτος στόλισε στον αέρα τον πρωθυπουργό - «Μητσοτάκη, γ@μ@@@@@ ρε μ@λ@κ@»

Πάγωσαν όλοι στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πυρόπληκτος στόλισε στον αέρα τον πρωθυπουργό  - «Μητσοτάκη, γ@μ@@@@@ ρε μ@λ@κ@»

Με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες αρκετοί πολίτες είναι αγανακτισμένοι καθώς βλέπουν τις ίδιες τους τις περιουσίες που έχουν αποκτήσει με τόσο κόπο να γίνονται στάχτη εξαιτίας των πυρκαγιών.

Με βάση αυτήν τη κατάσταση, ένας πυρόπληκτος από τις Ροβιές της Ευβοίας όπου καίγεται ακόμη και αυτή την ώρα έριξε αδιανόητο βρίσιμο στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στην ΕΡΤ.

Ο πυρόπληκτος μίλησε για την τεράστια καταστροφή εξαιτίας της φωτιάς αλλά και για εκείνους οι οποίοι έχασαν τα σπίτια τους. Μάλιστα, από την αγανάκτηση δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να βρίσει τον πρωθυπουργό. Βέβαια, η ΕΡΤ δεν μπόρεσε να σώσει την κατάσταση καθώς ήταν σε ζωντανή σύνδεση.

Εκείνος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν σώσαν ούτε τη Βαρυμπόμπη, ούτε εμάς. Είναι διπλά ανίκανοι λοιπόν. Μητσοτάκη, γ@μ@@@@@ ρε μ@λ@κ@».

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το στιγμιότυπο

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: «12.500 στρέμματα έχουν καεί»

Έκτακτη ενημέρωση πραγματοποιήθηκε προκειμένου ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς να ανακοινώσει τις εξελίξεις με την φωτιά στην Βαρυμπόμπη η οποία ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης. Η εικόνα μοιάζει να είναι καλύτερη ωστόσο η μεγάλη επιχείρηση που έχει στηθεί για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς, συνεχίζεται ακόμη.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά: Τα πύρινα μέτωπα στη Βαρυμπόμπη είναι σε ύφεση. Υπάρχουν διάσπαρτες εστίες αναζωπύρωσης, που όμως δεν εμπνέουν ανησυχία. 12.500 στρέμματα έχουν καεί, σύμφωνα με μία πρώτη εκτίμηση. Ως προς τις ζημιές, 76 σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, 18 σπίτια μερικές ζημιές, 27 επιχειρήσεις έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, 82 οχήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερών και 64 οχήματα μερικές ζημιές. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η ανθρώπινη ζωή, η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο. “Αυτή την ώρα έχουμε ενίσχυση δυνάμεων, καθώς έχουμε νέα δεδομένα με την αλλαγή των ανέμων σε βορειοδυτικούς».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Χαρδαλιά