Ερωτευμένος ο Άγγελος Λάτσιος: Αυτή είναι η σύντροφος του γιου της Ελένης Μενεγάκη

Ταιριάζουν αφάνταστα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ερωτευμένος ο Άγγελος Λάτσιος: Αυτή είναι η σύντροφος του γιου της Ελένης Μενεγάκη

Ερωτευμένος, όπως όλα δείχνουν πως είναι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος και μάλιστα με την κόρη της πρώην συντρόφου του πατριού του Μάκη Παντζόπουλου.

Το απόγευμα της Τετάρτης δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες του στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει στη φύση φορώντας μόνο το μαγιό του! Μάλιστα, διακρίνονται τα τατουάζ του και το καλογυμνασμένο του κορμί.

Η Γαία Μερκούρη, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, με την οποία κάνουν πολύ παρέα, έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση του φίλου της.

«Τα βατραχάκια που είναι;», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή του η Γαία Μερκούρη.

Άγγελος Λάτσιος σύντροφος

Να θυμίσουμε πως «Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει… Μόνο στα ζόρια το καταλαβαίνω κάπως», είχε πει η Ελένη και είχε προσθέσει πως τον τελευταίο χρόνο ο Άγγελός της έχει αλλάξει πολύ και πλέον δεν είναι το μικρό τους παιδί αλλά ένας νεαρός άντρας!

Αυτή είναι η φερόμενη σύντροφός του

Άγγελος Λάτσιος γιος Ελένης Μενεγάκη
Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι πρώην του πατριού του Άγγελου, Ματέο Παντζόπουλου

Πριν ο Ματέο Παντζόπουλος βρει τον έρωτα στα μάτια της Ελένης Μενεγάκη διατηρούσε σχέση με γνωστό μοντέλο - ηθοποιό. Πριν από λίγα χρόνια, η πρώην σύντροφός του, λοιπόν, είχε φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το περιοδικό You. Τότε ήταν 43 χρονών, σήμερα είναι 46 αλλά έχει τις ίδιες αναλογίες και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Ήταν μαζί 6 ολόκληρα χρόνια και ζούσαν στη Νέα Υόρκη. Πλέον δεν διατηρούν επαφές. Δεν έχω κρατήσει επαφές» λέει σήμερα, ενώ όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη που είναι η σύζυγος του πια, η ηθοποιός είχε απαντήσει:

Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό σήμερα. Είναι κάτι τελείως ξεπερασμένο, δεν έχει νόημα. Είναι και χαζό να μιλάμε για αυτά, είναι παλιά.

Δωροθέα Μερκούρη γυμνή