Θεαματική η υποδοχή για τoν Λευτέρη Πετρούνια και τον Εμμανουήλ Καραλή

Οι πρώτες δηλώσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θεαματική η υποδοχή για τoν Λευτέρη Πετρούνια και τον Εμμανουήλ Καραλή

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψαν στην Ελλάδα. Η υποδοχή και για τους δυο ήταν θερμή καθώς οι δυο αθλητές κατάφεραν με κόπο σπουδαίες διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους ενώ ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος βρέθηκε στην 4η θέση στο Άλμα επί κοντώ ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια και του Εμμανουήλ Καραλή

Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση του μετά το χάλκινο μετάλλιο

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση σημείωσε το πρωί της Δευτέρας ο Λευτέρης Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον ίδιο να κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο. Μάλιστα, λίγο αργότερα, προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση για το ευτυχές αυτό γεγονός.

Ο σπουδαίος Ολυμπιονίκης μπορεί να αισθάνθηκε μια μικρή πικρία που δεν βγήκε πρώτος, ωστόσο ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την στήριξη του και φυσικά αφιέρωσε το μετάλλιο στην Ελλάδα και στις κορούλες του.

Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης Πετρούνιας προχώρησε και σε μια σχετική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Είμαι ευτυχισμένος με αυτό το αποτέλεσμα ! Πρώτα για όσα πέρασα τα τελευταία χρόνια και βρίσκομαι σήμερα εδώ και ύστερα γιατί μου δίνει κίνητρο αυτό το αποτέλεσμα να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος !

Η κορυφή μας ανήκει! Ευχαριστώ Ελλάδα» έγραψε χαρακτηριστικά.