Απίστευτο! Ποια είναι σήμερα το κορίτσι που βλέπετε στην φωτογραφία;

Θεαματική αλλαγή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτο! Ποια είναι σήμερα το κορίτσι που βλέπετε στην φωτογραφία;

Με λίγο ψάξιμο στο internet, μπορείς να βρεις σε μόλις λίγα λεπτά φωτογραφιές από το μακρινό παρελθόν πολύ γνωστών προσώπων της σόομπιζ και να μην πιστέψεις στα μάτια σου. Εμείς συγκεκριμένα βρήκαμε μια πασίγνωστη ηθοποιό, την οποία δεν θα αναγνωρίζαμε ποτέ αν δεν βλέπαμε το όνομα της.

Ο λόγος για την Νένα Χρονοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός -που συγκλόνισε με τις δηλώσεις της για την υγεία του γιου της- γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, στις 5 Σεπτεμβρίου του 1968. Το πραγματικό της όνομα είναι Ελένη Πολυχρονοπούλου. Μεγάλωσε στην Καλαμάτα μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών, όταν και οι γονείς της μετακόμισαν στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στη Νίκαια.

Σπούδασε υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή της Μαίρης Βογιατζή Τράγκα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το καλοκαίρι του 1990. Έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε στις 2 Νοεμβρίου του 1992 με τον ηθοποιό Γιώργο Ματαράγκα. Ο δεύτερος έγινε στις 21 Ιουλίου του 2005 με τον επιχειρηματία Γεράσιμο Μαυράκη και ο τρίτος στις 8 Νοεμβρίου του 2010 με τον Παλαίμαχο Διεθνή Ποδοσφαιριστή Τάσο Μητρόπουλο.

Έχει έναν υιό, από το δεύτερο γάμο της, τον Χρήστο Μαυράκη, που γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 2004. Ο δεύτερος σύζυγός της δολοφονήθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2007, την ημέρα της γιορτής του.

Τον Απρίλιο του 2016 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο "Αν μιλούσε το αι2ον". Γράφει στίχους και αρκετοί από αυτούς έχουν μελοποιηθεί και έχουν ήδη ερμηνευθεί.

Έτσι ήταν παλιά η Νένα Χρονοπούλου

Κάνοντας μια αναζήτηση στις φωτογραφίες της, βρήκαμε ένα στιγμιότυπο από όταν ήταν σε πολύ μικρότερη ηλικία. Όπως βλέπετε, παραμένει μελαχρίνη με απίστευτα μπλε μάτια, ωστόσο σε αυτό που εστιάσαμε είναι στην έντονη τριχοφϋια της.

Τόσο στο φρύδι, όσο και στο άνω χείλος και στις γωνιές του προσώπου η τριχοφύια είναι αρκετή, ωστόσο οι περισσότερες γυναίκες εκείνης της γενιάς, συνήθιζαν να αποφεύγουν αποτρίχωση, μιας και οι μέθοδοι αυτής δεν ήταν τόσο γνωστοί. Τα χαρακτηριστικά της, παρόλα αυτά, παραμένουν εντυπωσιακά.

Νένα Χρονοπούλου